Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Екстерни тестови

Дискусија во 'Образование' започната од Wild.Child, 26 октомври 2010.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Македонски ми се падна :rock: :dance:
    Јес јес јес многу е лесно бре. :D :D :D
    Ајде не сум била баксуз добро е. :rofl:

На LittlePinky и Lella им се допаѓа ова.
  2. Hristina-t

Hristina-t Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    13
    Информатика :lol:

3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Те молам господе англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

4. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367

100% ? Да не се радувам за џабе.. :D

5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Да,да тие се и да сакаат други да стават нема што прашања да измислат :D

На Insatiable13 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.145
    Допаѓања:
    50.524
    Бизнис

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Ете ви доказ колку среќа имам, ми се падна математика, значи ич! :emo:

Господдддддддддеееееееее помагај јас немам поим ништо не знам.

8. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Епа,Џени,ај со лесно нека ни е и на двете :D Летва сум,ама ај,белким ќе се препише нешто,уште еднаш со лесно,со помин и со среќа :D

На Jenniffer му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Heartbeat

Heartbeat Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2013
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    270
    Математикаааа :@ Е сега ако имам таква среќа и историја да ми се падне :@ :@ :@

10. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, Amely, anabela525, Anerija, belieber14, Belieber15, bibestosic, deedee0, Ecka12345, Ekses, ellieamor, gggiiirrrlll99, girl-21, girl1111, happygirl1, Hilton99, icee, IvonaN, Krista1, kristijann, l0vE...-love, Lella, Lexa, likovno, Makeup, Mamucevski1, Meli999, meliboshyo, MoNaA.CeCe, Nasstasijaaa, Nikolija19, nukiisa, ohr1d, pikatchy, sandraaa.97, Sneznobela, Sramezlivoto, Summmerr..2014, sweet-star, tedi1, the-girl1, The-Monny, Tinna.xD, unknowngirl1010, vesi76, Vkc, Xred и 470 гости
    Машала :rofl:
    Инаку јас полагам граѓанско. :)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    ОоооОоооОоооОооо Фèмино, фèмино... :angel: Насекаде те зборат, имаш одговори за екстерно, ОооООооОоОоо...

Се занесувам, ама вечер се надевам дека нема да се разочарам. ;(

Само да е англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361
    Мене господ ме сака :$
    Ќе полагам Географија (најлесно и најинтерено) :D
    Со молби само на 10ти да не ми се падне француски ќе умрам (ај да не се урочувам ;) )
    За тие што ќе полагаат математика со помин и ај нека ви е со среќа, јас за математика и македонски сум осугурана лани ги полагав неможе и годинава :rofl: :rofl: :rofl:

13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361
    Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, anetaane, ang246, asm.i, b.u.b.i, Bage.1117, Barca-Gril, BelieberYeahh, bibestosic, Bibii18, Bobinsk, Butterfly-Girl, Cvetetto, Despinaa, Destiel, dimitar.123, elenna-GG, femina2222, feminium, frose1, frosina1996, gomba, halo2, HappyOne, irenaam, IvanaBerovo, JennyFromTheBlock, jolo, justin4ever, KatFem, ketylin, kikche1999, kristina123456, krokodil333, Lana23, Lil-bitch, LittleCupcake, magdalenagjorgjevska, Makeup, matejaaa, MoNaA.CeCe, natasha14, Nezamenliva, Nikolija19, One.Day.One.Girl, Poolina, prolet2014, RainbowButterfly, rolerka1, sara555, sarataratakova, simona.7, simply-red, SmileOnMyFace, SmilerGirl, stefan111, stiki18, Swatki4ko, SweetChild, Tackaa, Taylor97, the-girl1, tHeBeAuTyFoReVeR, theghost, tpandevska, TWEET.13-SWEET, vampire15, Vikica.cuci, Vkc, VMaggot666, Westlife, White-Lady, xGenius, Zlatkova и 495 гости
    јаоо добро е :D :D

14. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Полагам хемија.Коа видов во несвест ќе паднев :D
    Ама ги разгледав поубаво прашањата ептен се лесни ми преостанаа уште 80 прашања и ќе ги одговорам сите.

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Е како не може? :^)
    Другарка ми лани беше македонски, еве ја сега пак е македонски заедно со мене. :D :D
    Ќе се препишува на големо така ми личи. :geek: :geek:
    Ако ме чита сега министерот за образование ќе ми лета главата. :$ :D :D

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Нема врска тоа дека неможат да се повторуваат предметите.Од кај мене пола клас се истите предмети од лани.

17. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Кај мене во клас на неколку деца им се повторија предметите од лани,така да може да ти се паднат :D

18. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Мене пример ми се повтори!Лани географија,сега географија :) .И на другарка ми исто така 8)

19. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    ^ И мене ми се повтори :D Лани бев физика и математика и сега пак физика. Ако може и математика да ми се падне... :worried:

20. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Бројот на посетувачи се зоглемува. 519, ми се чини рекорд ќе правиме. :D
    Со срејча да ви е на сите и се пренајубаво у живото. Мвацки, бацки... :* *****

Госпооооде, слушни ми ги молитвиите. Англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.