Екстерни тестови

Discussion in 'Образование' started by Wild.Child, Oct 26, 2010.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Македонски ми се падна :rock: :dance:
    Јес јес јес многу е лесно бре. :D :D :D
    Ајде не сум била баксуз добро е. :rofl:

LittlePinky and Lella like this.
  2. Hristina-t

Hristina-t Активен член

Информатика :lol:

3. Lella

Lella Форумски идол

Те молам господе англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

4. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

100% ? Да не се радувам за џабе.. :D

5. tea4e

tea4e Популарен член

^^Да,да тие се и да сакаат други да стават нема што прашања да измислат :D

Insatiable13 likes this.
  6. shz

shz Форумски идол

Бизнис

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Ете ви доказ колку среќа имам, ми се падна математика, значи ич! :emo:

Господдддддддддеееееееее помагај јас немам поим ништо не знам.

8. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Епа,Џени,ај со лесно нека ни е и на двете :D Летва сум,ама ај,белким ќе се препише нешто,уште еднаш со лесно,со помин и со среќа :D

Jenniffer likes this.
  9. Heartbeat

Heartbeat Истакнат член

Математикаааа :@ Е сега ако имам таква среќа и историја да ми се падне :@ :@ :@

10. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, Amely, anabela525, Anerija, belieber14, Belieber15, bibestosic, deedee0, Ecka12345, Ekses, ellieamor, gggiiirrrlll99, girl-21, girl1111, happygirl1, Hilton99, icee, IvonaN, Krista1, kristijann, l0vE...-love, Lella, Lexa, likovno, Makeup, Mamucevski1, Meli999, meliboshyo, MoNaA.CeCe, Nasstasijaaa, Nikolija19, nukiisa, ohr1d, pikatchy, sandraaa.97, Sneznobela, Sramezlivoto, Summmerr..2014, sweet-star, tedi1, the-girl1, The-Monny, Tinna.xD, unknowngirl1010, vesi76, Vkc, Xred и 470 гости
    Машала :rofl:
    Инаку јас полагам граѓанско. :)

Lella likes this.
  11. Lella

Lella Форумски идол

ОоооОоооОоооОооо Фèмино, фèмино... :angel: Насекаде те зборат, имаш одговори за екстерно, ОооООооОоОоо...

Се занесувам, ама вечер се надевам дека нема да се разочарам. ;(

Само да е англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

LittlePinky likes this.
  12. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Мене господ ме сака :$
    Ќе полагам Географија (најлесно и најинтерено) :D
    Со молби само на 10ти да не ми се падне француски ќе умрам (ај да не се урочувам ;) )
    За тие што ќе полагаат математика со помин и ај нека ви е со среќа, јас за математика и македонски сум осугурана лани ги полагав неможе и годинава :rofl: :rofl: :rofl:

Lella likes this.
  13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, anetaane, ang246, asm.i, b.u.b.i, Bage.1117, Barca-Gril, BelieberYeahh, bibestosic, Bibii18, Bobinsk, Butterfly-Girl, Cvetetto, Despinaa, Destiel, dimitar.123, elenna-GG, femina2222, feminium, frose1, frosina1996, gomba, halo2, HappyOne, irenaam, IvanaBerovo, JennyFromTheBlock, jolo, justin4ever, KatFem, ketylin, kikche1999, kristina123456, krokodil333, Lana23, Lil-bitch, LittleCupcake, magdalenagjorgjevska, Makeup, matejaaa, MoNaA.CeCe, natasha14, Nezamenliva, Nikolija19, One.Day.One.Girl, Poolina, prolet2014, RainbowButterfly, rolerka1, sara555, sarataratakova, simona.7, simply-red, SmileOnMyFace, SmilerGirl, stefan111, stiki18, Swatki4ko, SweetChild, Tackaa, Taylor97, the-girl1, tHeBeAuTyFoReVeR, theghost, tpandevska, TWEET.13-SWEET, vampire15, Vikica.cuci, Vkc, VMaggot666, Westlife, White-Lady, xGenius, Zlatkova и 495 гости
    јаоо добро е :D :D

14. Golden

Golden Популарен член

Полагам хемија.Коа видов во несвест ќе паднев :D
    Ама ги разгледав поубаво прашањата ептен се лесни ми преостанаа уште 80 прашања и ќе ги одговорам сите.

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Е како не може? :^)
    Другарка ми лани беше македонски, еве ја сега пак е македонски заедно со мене. :D :D
    Ќе се препишува на големо така ми личи. :geek: :geek:
    Ако ме чита сега министерот за образование ќе ми лета главата. :$ :D :D

Lella likes this.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

^^Нема врска тоа дека неможат да се повторуваат предметите.Од кај мене пола клас се истите предмети од лани.

Lella likes this.
  17. Golden

Golden Популарен член

Кај мене во клас на неколку деца им се повторија предметите од лани,така да може да ти се паднат :D

18. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Мене пример ми се повтори!Лани географија,сега географија :) .И на другарка ми исто така 8)

19. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

^ И мене ми се повтори :D Лани бев физика и математика и сега пак физика. Ако може и математика да ми се падне... :worried:

20. Lella

Lella Форумски идол

Бројот на посетувачи се зоглемува. 519, ми се чини рекорд ќе правиме. :D
    Со срејча да ви е на сите и се пренајубаво у живото. Мвацки, бацки... :* *****

Госпооооде, слушни ми ги молитвиите. Англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...

Anabelle.Amorette likes this.