Те молам господе англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...
Ете ви доказ колку среќа имам, ми се падна математика, значи ич! Господдддддддддеееееееее помагај јас немам поим ништо не знам.
Епа,Џени,ај со лесно нека ни е и на двете Летва сум,ама ај,белким ќе се препише нешто,уште еднаш со лесно,со помин и со среќа
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, Amely, anabela525, Anerija, belieber14, Belieber15, bibestosic, deedee0, Ecka12345, Ekses, ellieamor, gggiiirrrlll99, girl-21, girl1111, happygirl1, Hilton99, icee, IvonaN, Krista1, kristijann, l0vE...-love, Lella, Lexa, likovno, Makeup, Mamucevski1, Meli999, meliboshyo, MoNaA.CeCe, Nasstasijaaa, Nikolija19, nukiisa, ohr1d, pikatchy, sandraaa.97, Sneznobela, Sramezlivoto, Summmerr..2014, sweet-star, tedi1, the-girl1, The-Monny, Tinna.xD, unknowngirl1010, vesi76, Vkc, Xred и 470 гости Машала Инаку јас полагам граѓанско.
ОоооОоооОоооОооо Фèмино, фèмино... Насекаде те зборат, имаш одговори за екстерно, ОооООооОоОоо... Се занесувам, ама вечер се надевам дека нема да се разочарам. Само да е англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...
Мене господ ме сака Ќе полагам Географија (најлесно и најинтерено) Со молби само на 10ти да не ми се падне француски ќе умрам (ај да не се урочувам ) За тие што ќе полагаат математика со помин и ај нека ви е со среќа, јас за математика и македонски сум осугурана лани ги полагав неможе и годинава
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: 072256855, anetaane, ang246, asm.i, b.u.b.i, Bage.1117, Barca-Gril, BelieberYeahh, bibestosic, Bibii18, Bobinsk, Butterfly-Girl, Cvetetto, Despinaa, Destiel, dimitar.123, elenna-GG, femina2222, feminium, frose1, frosina1996, gomba, halo2, HappyOne, irenaam, IvanaBerovo, JennyFromTheBlock, jolo, justin4ever, KatFem, ketylin, kikche1999, kristina123456, krokodil333, Lana23, Lil-bitch, LittleCupcake, magdalenagjorgjevska, Makeup, matejaaa, MoNaA.CeCe, natasha14, Nezamenliva, Nikolija19, One.Day.One.Girl, Poolina, prolet2014, RainbowButterfly, rolerka1, sara555, sarataratakova, simona.7, simply-red, SmileOnMyFace, SmilerGirl, stefan111, stiki18, Swatki4ko, SweetChild, Tackaa, Taylor97, the-girl1, tHeBeAuTyFoReVeR, theghost, tpandevska, TWEET.13-SWEET, vampire15, Vikica.cuci, Vkc, VMaggot666, Westlife, White-Lady, xGenius, Zlatkova и 495 гости јаоо добро е
Полагам хемија.Коа видов во несвест ќе паднев Ама ги разгледав поубаво прашањата ептен се лесни ми преостанаа уште 80 прашања и ќе ги одговорам сите.
Е како не може? Другарка ми лани беше македонски, еве ја сега пак е македонски заедно со мене. Ќе се препишува на големо така ми личи. :geek: :geek: Ако ме чита сега министерот за образование ќе ми лета главата.
^^Нема врска тоа дека неможат да се повторуваат предметите.Од кај мене пола клас се истите предмети од лани.
^ И мене ми се повтори Лани бев физика и математика и сега пак физика. Ако може и математика да ми се падне...
Бројот на посетувачи се зоглемува. 519, ми се чини рекорд ќе правиме. Со срејча да ви е на сите и се пренајубаво у живото. Мвацки, бацки... ***** Госпооооде, слушни ми ги молитвиите. Англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски, англиски...