Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Екстерни тестови

Дискусија во 'Образование' започната од Wild.Child, 26 октомври 2010.

1. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    ^Исто и моите молитви историја, зошто по втор пат ми се дешава ова. :devil:
    историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја
    историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја историја
    - Амин

2. MButterfly

MButterfly Нов член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    На полноќ ги објавуваат предмететите или подоцна?

3. kikche1999

kikche1999 Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    vo 5:00 sabjleto mislam

4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    На вечер не ги објавуваат,вчера се изначекав...Ќе си видите утре сабајле :D

5. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    А на која страна се проверува во колку часот полагаш? Слушнав за понеделник било објавено кој во колку..
    Инаку, дај боже за во четврток да ми се падне англиски. Евентуално, историја.

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^На интернет не можеш да видиш во колку сатот полагаш ;)

7. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
  8. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Јас вчера видов што полагам во 3 часот ама сепак проверете си сабајле :D

9. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Каде може онлајн да се види кои ученици што полагаат? :)

10. rolerka1

rolerka1 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    http://prasanjaeksterno.dic.edu.mk/

11. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Дали некој се сеќава лани за колку дена не известија за резултатите?
    Мислам дека око нема да склопам дур не видам што/како сум решила :geek:

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Лани на 24 ни кажаа на сите што ќе полагаме, а ние (во кои бев и јас) што полагавме на 27 мај имавме само 3 дена, а тие што беа на 10 јуни имаа огромен период за учење.
    Не беше фер ич ама ич. |(

13. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Не ме сфати, мислев на тоа која оценка сме ја добиле од екстерното. Не се сеќавам баш дали беше на денот коа ги зимавме сведителствата или 2-3 дена по тестирањето одма не известија што/како сме добиле :)

14. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361

Па нз, кај нас никој не се пожали дека му се повториле предметите.Лани тие што имаа лесни предмети како инф. и историја оваа год. имаат математика/физика/хемија итн. а ние кој лани имавме тешки оваа година имаме лесни пр. јас лани бев математика а оваа год.сум географија

15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    На 24 јуни имаше резултати, баш второто мислење ми е тогаш. :rofl:

На Insatiable13 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    Вечер после полноќ ли ние што полагаме на 4ти ќе дознаеме што полагаме?

17. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.314
    Јас вчера чекав до 3 немаше, после у 6-7 ги објавиле, сабајле у 11 ипол видов, али другарка ми у 9 видела, јас се успав шта чеш.
    Утре ќе си видиш, со среќа! :*

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  18. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Уф и јас сум на 4ти едвај чекам да станам и да видам шо предмет ќе полагам :sweat:

19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    ^
    и јас исто ]:) :devil:

20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член