Одговори на прашањата од екстерно ВО КОЛКУ ЧАСОТ САБАЈЛЕ ПОЧНУВА ЕКСТЕРНОТО,.................МОЛАМ ЗА ОДГОВОР..............
Некои се во 9 , други во 10:25, а има и во други тајминзи. Треба да одиш во училиште, на прозорците се истакнати. :0
Си ги одговорив прашањата Англиски без да фатам книга, 300 прашања, 45 листа/ 90 страни за 2 дена. Денеска планирам да разгледам малку книгата и доста е. Спојлер Гледам над мене има прашања за одговори, ако ви требаат одговори побарајте ги во другата тема за одговорите.
Не ρеκов ниκаде деκа не ми тρебаат, тρеба да се снаоѓате не виκам не, значи не се шегувам на твоја или на сметκа на дρугите, се шегувам и на моја сметκа зошто и јас пρонаоѓам меѓу тие што баρаат одговоρи и во животот девојче сваќај κога неκој се шали и не зимај се здρаво за готово
За вториот предмет на 5ти од кога ќе можеме да дознаеме? Да не планираат случајно вечер да ги објават, или од утре сабајле?
За тие што полагаме на 3ти тек у 6 ги објавиле, а за тие на 4ти што полагаат ги имаше у 2 ипол објавено, така да можно е вечер да ги има после 00. Со среќа!
Ги има после 1,2 саат Инаку за сите што полагаат на овие датуми Аахахах: Молитва: Во името на маусот,мониторот и тастатурата,да падне системот,да снема струја АМИН 04.06 09.06
Ние сме цел клас иста дата. Ама различни предмети. Има Математика, Македонски и Биологија. И Македонски и математика се 100 пати полесни од биологија. Ах бре, што ти сторив Господе, та да ме ставиш на пик за најголем баксуз во универзумот. Еве видете, сум се проколнала.
Леле јас утре полагам ... Учев и знам ама сепак се плашам малце . Ама тоа е тоа утре ќе одам да полагам географија па девојки стискајте палци за мене . Сакам се да помине во најдобар ред . Со среќа на сите што полагаат утре .
Maтематикаааааааа Да ти се плукнам во среќата бре, вториот најомразен предмет, компјутерот ќе го скршам!!!