Дали некој знае кога ќе излезат резултатите?И дали за осмоодделенците ќе излезат порано?Бидејќи лани за оние кои беа осмо излегоа порано.
Ќе ги има на интернет,само не се знае точно кога.Нема сите резултати наеднаш, туку ние кои сме поминале најпрво прво нашите резултати ќе ги има,па потоа другите што полагале подоцна,па нивните ќе излезат... Колку е точно ова незнам,на нас на училиште така ни кажаа Спојлер Добро поминав,конечно за мене и почна летото Најпрво ми беше малку страв,ама си кажав дај да го пуштам стравот :geek: Вдишив длабоко, седнав и решавав.Се сконцентрирав на задачите,времето ми стигна.Имам три или четири неточни,но сепак сум задоволна.Ајде сега уште резултати да чекаме
Лелеее, имам некое лошо претчувство дека ќе ми се падне германски, не дај боже. Само да не е германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски, германски...
Aјдееееее готовооооо, полагав и јас денес втор предмет-Хирургијаа и гинекологија со 30 точни одговори, да си почнам да си славааааам АДИОООООООООООССС МЕДИЦИНААА уште една година ќе издржам некако и аридиверчи
Ќе се изначекам до утре за предметот Вечер после 24:00h ги има?Мислам дека после 2 или 3 Нема да заспијамм Само не историја! не не не не не Ќе частам жими се ако не ми се падне Ако ми се падне ќе јадете пченица за 1 ден
Објавени се леле физика полагам, ај со Господ напред. Сите што сте на 9ти видете си што полагате, објавено е. Со среќа!
Погрд предмет не можеше да ми се падне- биологија. Кај се најдов јас толкав баксуз, од сите предмети баш тој што најмногу го мразам
Луѓеее кој има одговорено прашањата по ФРАНЦУСКИ за III година.....ве МОЛАМ пратете ги..благодарам однапред..позз !! ...и на сите нека ни биде со "лесно" што полагаме КИНЕСКИ(француски)
Глупости е ова со екстерното. Баш сега гледав кој што ќе полага во вториот круг и предметите се баш нај тешките избрани. Еве некои школски што полагаа македонски, сега математика, (информатика-математика) (хемија, француски) па полоши комбинации не можеше да бидат. Баш да видам утре на мене што ќе се падне. Имам некое чувство дека ќе биде географија.
Мене математика ми се падна втор, ќе се фрлам од некоја зграда жими се само тоа се молев да не се падне и баш тоа Македонски 400 прашања математика 300 дал се овие нормални ДА ТИ ЕБАМ И ДРЖАВАТА И СЕ
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, англискиииииииииииииииииииииииии! Спојлер Лажам. Германски Баш за тоа што се молев да не ми се падне, како можеше најголем баксуз да сум Спојлер Пак лажам. Македонски бе брат. Златна средина. Ама прашањата беа лесни колку што ги видов Многу се ама лесни се. Не знам што да кажам. Шокед.
Лела, се исти предмети ни се паѓаат хаха Ама зошто не ми се падна географија зоштооооооооо зошто зошто зоштоо
Историјааа !! 300 прашања вкупно за двата предмета, фала Богу и мене еднаш да ми се насмевне среќата Од 10:30 до сега ги одговарав прашањата и готова сууум Утре само уште некој нејасни да ги напишам. Сега цел ден chill