Јас си завршив со екстерното.. Полагав англиски и музичко, сеа ми е лабаво Ако на некој му требаат за прва година по информатика или физика прашањата нека ми пише слободно ќе му ги дадам
Да прашам тие што полагавте математика и што ги најдовте од некаде одговорите, како учевте потоа... напамет, ги пререшававте задачките или...
Јас еве полагав, значи пререшавање никако не би ти препорачала, нема теоретски шанси да стигнеш, малку време има. Прочитај ги онака внимателно сите задачи, потсети се на формулите и постапката на решавање (во решенијата на онаа групата на фб е многу добро објаснето, и со формули и со се`). За неколку што беа ептен долги за решавање или не можев да ги разберам, си ги научив резултатите напамет, и така. Со среќа.
Бидејќи имам голема среќа во понеделник ќе полагам математика. Но,не се толку тешки прашањата денес 200 утре 200 и раат сум,ајде уште понеделник и уживанција.
Јас да се пофалам, ги решив сите прашања македонски, почнав од 7 ипол, сега завршив, со паузи секако.
Леле луѓе,Англиски!! Се молев или ликовно или англиски да бидам,фала богу ми се посреќи.Годинава стварно среќа сум имала,музичко и англиски,барем нема за оценката да се секирам...
Абе ајде,мене ми се падна деловно и сметководство.Која среќа ја имам ,и двата предмета се по 400 прашања. Жив малер сум
Информатика. Зошто? Зошто? Да си го ставам јажето околу врат. Се жалев за физика, ама ете имало и полошо.
Ejj у пм зоштооо физика баш јас девојки ај дајте ми ги одговорите ако ги знаете 10-ти полагам инаку 8/9 сум
Уште не истакнале за вторник не ми е јасно кога ќе истакнат минатата недела во сабота беа истакнале за вторник а сеа уште не се