Еластичен химен

Дискусија во 'Секс' започната од Vikimila, 11 јули 2014.

1. Vikimila

Vikimila Нов член

Се зачлени на:
    9 јули 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Lugje ve molam koj ima elasticen himen neka mi kaze nesto poopsirno za nego i kako se custvuva za vreme na seksot, bidejki jas imam no ne sum mnogu zapoznaena okolu toa :(

2. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    28.215
    ELASTICEN HIMEN

Немој мн да се вознемируваш околу тоа не си само ти има и др со таков ајде да речам проблем,ама не е проблем,бидејќи и јас го имам.Кога почнав со сексуалниот живот,првиот пат немаше крв и јас не знаев зошто ама прочитав некаде дека не мора кај секоја да има крв,и останав на тоа а тогашниот дечко не ми веруваше дека ми е прв,ама нема врска сега тоа.Значи сексуално сум активна 7 години од кои сега 2 години сум во брак и до пред неколку месеци не знаев дека имам еластичен химен,а сум била мн пати на гинеколог никој ништо не ми кажал.При земање на брисеви гинекологот ми го забележа и ми кажа што ми е и како,дека ќе ми се скине со породувањето.До пред неколку месеци не ни знаев дека го имам а бев сексуално активна а не ми влијаеше никако на сексот.Така да уживајси и не мисли на тоа...поззз :hai: :hai:

3. I.D

I.D Нов член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Isto I jas imam elasticen himen nema zosto da se zagrizuvas.Duri mojata tetka Imase elasticen himen I koga ja rodi mojata prekrasna bratucetka togas I se skinal himenot I jas ja zezav okolu toa I I velev deka e bila nevina dodeka da ja rode mojata bratucetka
    [mod-kirilica:27d1f4ay][/mod-kirilica:27d1f4ay]