Здраво Ми треба помош дали може да ми кажете како може да се исчисѕтат овие струготини, најверојатно ми се од тавата скрос нови се но дали има начин ова да се среди Пробав со средства за чистење за плотна како она од Dr Beckman ама не помогнаа
Јас прво ја бришам со обична молра крпа а после ставам пастата од греен мачкам и после со ноже за плотни ваквите делови ги стругам или со зеленото суншерче на видела одоздола по рапаво што е ќе истрлам убаво и бришам пак со мокра крпа и знам некад да ставам средство за стакло на крај за да светне хаха
Дали знаете каде може да се смени стакло на рерна? Во стаклата има за толку висока температура? При вадење ни пукна и сега мора ново...
Ме интересира мислење за плотна со 2 рингли или сепак со 4? Реално 4 од еднаш никогаш, а 3 рингли многу ретко ми затребале, па си викам да скратам на рингли за да добијам повеќе работна површина.
Сум живеела во стан со кујна со 2 рингли и сега сум со 4. Искрено, единствената разлика е што нема многу избор на ел. плотни со 2 рингли и што можеби ќе имаш побеќе избор во големина на ринглите на таа со 4. Порано имаше експрес рингли сега веќе сите еднакво брзо загреваат. Ако ти е кнап просторот и ел. плотна со 2 рингли ќе ти отвори повеќе простор на работната маса, не се мисли.
Zdravo , treba da kupime plotna I furna, pa se dvoumam megu Elektroluks I Gorenje . Dali moze da mi kaze nekoj od koja Marka ste pozadivilni?
Fala za odgovorot. Koristam Elektrolux plotna I furna veke 5 godini I sum zadovolna, sega ke selime pa se mislev Dali da smenam druga Marka.
Со рамни плочи кој е најдобар шпорет? Имам од класичните на горење и беко, и од двата сум задоволна ама од беко повеќе. Сега ми треба со рамни плочи, овие знам дека се многу понежни затоа барам квалитет, затоа што кај мене шпорет ептен се користи па затоа не знам за кој да се одлучам. И плочата на кој е најцврста за несмасни како мене, до сега од таа причина ги одбегнував ама сега на кујната ми личи вакво.