Se si mislev deka ako stavam Aris ke go ostetam ama Sega ke probam i jas... Kolku vreme stoi isprskan so Aris?
добив мн големи препораки од вработените и причично ефтин е, а небев слушнала за оваа фирма, ти благодарам на одговорот
Сода бикарбона (не штеди) на местата каде што се флеките. Малку сјај за садови истури и алкохолен оцет, ќе забележиш како "врие" содата. Остави така едно 10тина минутки, потоа со сунѓерче убаво истргај и ако имаш ноже-чистач за плотни и со него истргај, исплакни со млака вода и на крај со микрофибер. Мене ми е како нова после вакво чистење.
Јас со паста Лимес чистам, нема мирис никаков а веднаш се чисти плотната. Исто добар е и за релна, мачкаш паста па вклучуваш релна на 100 степени, за 15мин отвараш и пребришуваш пак, се излегува. Ефтина е пастата 180 ден некаде а неколку месеци се користи.
Здраво во план сум за купување шпорет ме интересира дали имате некои од сетек купено имаат мн чудни фирми некои на St technology имам купено како нутрибулетов и задоволна сум ама за шпорет нз баш Ма да сакам фурна вградена а потоа само со 2 грејни зони... реално само 2 користиме а другите 2 ни се за тенџерето да стои на нив
Плотните ги чистам и со грубата страна од сунѓер. Сум внимавала, па се оштетиле од тенџериња или несоодветно ракување на др членови од семејството. Напрскај и остави да раскисне и стргај. Ст никако не препорачувам. Купи нешто подобро за да не плаќаш двапати.
Тоа жн ме буни имаат некои фирми до чудно име а имаат и поскапи од класичните горење,бош,еиролукс некогаш само име плаќаме затоа побарав мислење
Nie koga go kupivme ovoj ni go ponudija kako najprodavan a konkretno za Gorenje samite kazaa ne e toa Gorenje sto bese
Зависи од буџетот.. Јас имам беко индукциска ама сега да треба да земам би земала или бош или АЕГ ..евентуално електролукс Самсунг имаат 5год гаранција, не е лошо и нив да ги погледнеш пошо кај нас такво ѓубре се носи да се се расипува мн брзо после гаранцијата. Мислиш на тајмер е..
Dali se dobri ST sporetite??,na akcija e za 8 000 ama nema da bide vo postojana upotreba tuku ete da se ima,a imam i Alfa Plam koj e top, ST mi e za od vreme na vreme da go koristam
Со плотна или со рингли? Инаку Супериор Технолоџи, белата техника им е солидна. Зависи од тоа како ке ти се погоди.