На сликата изгледа дека и душекот е скроз изгорен, а не само ќебињата и јорганот. Тебе ли ти се случи ова?како?
па беше уклучено кебето и некоја жичка се имаше скинато и тоа дека уклучено во струја жичките се имаа запалено ,душекот,кебињата, јорганот и цела соба мирисаше на запалено не можевме да спијаме 3 дена во собата..ви препорачувам да не користите....Иако јас користев 7 години електрично кебе, сватив дека не е убаво не дај боже ке легневме ке се угушевме и запалевме
Мене не ми е јасно зошто воопшто служат овие работи Електрично ќебе ццц Мислиш на Сибир живееме па такви глупости треба да користиме ,сте имале среќа само тоа ќе кажам ...
Освен тоа што може да изгоре, многумина незнаат дека и зрачи... подалеку и од електрични ќебиња и од перничиња.
Електрично ќебе? Првпат слушам за вакво нешто. Во секој случај, не ми изгледа многу практично. Многу лесно можат да се случат такви глупости. Не користи вакви работи во иднина, мој совет.
Леле бе ме исплашивте сега и јас користам електрично кебе се е во ред до сега но од сега ке се плашам.
електрично ќебе корити дечко ми веќе 10 години. до сега се нема случено никаков инцидент, али тој го уклучува 1 час пред да легне, ке се стопли постелнината и потоа го гаси и си легнува. убаво нешто е бидејки ќе си легнеш на топла постелнина и затоа тој зима спие само по боксерки. од друга страна пак го изнежнува телото и организмот, и не дај боже да се успиеш на грб легнат а кебето уклучено, ке си ги заебеш бубрезите и после на секое испаѓање надвор ке имаш проблеми со нив
Јас и моето семејство редовно користиме електрични ќебиња, па до сега сме немале никаков проблем поврзан со нив.
Никогаш не го сфатив електричното ќебе, иако скоро сите го користат. Попрво би наполнила шише со топла вода, отколку да се покријам со ќебево (и да не е уклучено, самата помисла дека ќе е на мене ми е одбивна).
Сосема се согласувам, кога ми е ладно си наполнувам топла вода шише и готово, а вакви ќебиња да користам нема шанси.