Јогурт намалува киселини, и овесна каша со чоколадо и банана (не тие со црвено овошје) а можеш и овој пијалок со аспартам (многу поздрав е од обичен шекер) и регулира стомак-био во кам-маркет, ... само стевиа е помалку засладувач но аспартам е за мускулатура (организмот го разградува на 2-3 амино-киселини и го храни). (цигара) Малце се различни еднократните од тие со допуна течност, и има многу вкусови различни за избор, треба да најдеш што не ти активира киселини. Види исто во пбц.мк, производ амино-16,000 и амино-20,000 слични се, намалуваат киселини, со регулација на потребни амино во организмот.
Zdravo sakam da prasam od kade da kupam elektronsko cigare Kako se koristi vsusnost dali ima vo nego nikotin Dali se upotrebuva strikno so tie tecnostite Ne mi e jasno bash
Zdravo neznam dali prasanjeto e za tuka no sakam da ve prasam dali elektronskite cigari predizvikuvaat kaslica kako obicnite cigari
И ја не сум пушач т.е никад цигара до уста не сум ставила ама купив сега некоја електронска MARSHALL јагода/киви да пробам и ок ми е интересно ама не би купила пак што знам ем викаат штетни биле ем да не ми стане навика да се навлечам