Не можам да кажам дека не ми се допаѓа,ми се допаѓааат нејзините песни,и лично таа со нејзиниот карактер
На почетокот од нејзината кариера, многу ми се допаѓаше, но со тек на време ми стана толку одвратна,толку антипатична, уххххх, тоа нејзино понашање во емисии, мислење дека е божица на македонскава сцена....итд п.с. на моменти мислам дека си замислува дека е и најубава
Далеку од тоа дека пее лошо, имав прилика да ја запознаам и многу е дигната не е битно ај ке преминеме преку тоа.. Има глас, убава е, харизматична.. може бум да направи!!! Може многу ама едноставно ништо не прави.. Стои, како да се задоволи од својата кариера (која веќе и ја нема) толку..
во една емисија каде што бев,беше и она-исто така гостинка, седеше баш до мене, луѓе едвај чекав да заврши емисијата, ми се смачуваше од неа, и начинот на кој збори.Многу ми е лигава, по цинична насмевка нема, едноставно се гледа кога некој со сила се смее
http://www.youtube.com/watch?v=oLp_VLs2fto http://www.youtube.com/watch?v=q8WFT1Tm ... detailpage http://www.youtube.com/watch?v=7qSvU9s4 ... detailpage
Епа девојки,сепак сме биле грешка, не било на денот на евровизија туку на 8 јуни ќе се мажела. Македонската пејачка Елена Ристеска и нејзиниот свршеник Бојан Ивановски решија да се венчаат, а свадбата е закажана на 8 јуни, една година по свршувачката која се случи минатата година на 15 јуни, објави музичкиот портал Музика24. Прославата ќе биде во луксузниот хотел „Александар Палас“, а ќе присуствуваат само семејството, пријателите и колегите, нема да биде „надуена“ свадба со новинари и папараци. Убавата Елена е во врска со Бојан веќе четири години, но нивната врска не беше експонирана во јавноста. Бојан со Елена се запознал додека го студирал италијанскиот јазик. Тие се сретнале на патување во Италија, во Реџо ди Калабрија, каде што и двајцата биле на усовршување на јазикот. изворно
Многу убава невеста била Елена,баш денеска секаде ја има по сајтовите и ке чекаме уште слики од свадбата да видиме ако воопшто ке има
Мене искрено не ми се допадна фустанот и бидермаерот, додека фризурата и чевлите (посебно чевлите) се екстра.
Cо среќа нека и е. инаку да дигната е,и јас сум имала можност да го видам тоа, ама има и на што да се дига, реално си е лепотица Hема конкуренција, може така Oрхидеја да и парира
Не е до толку дигната, јас колку што можев да приметам е многу опуштена, нон-стоп се смее, малце кога зборува се занесува бт итс океј, ај кен хендл ит. Стварно е преубава, искрено најубава од певачициве ми е. Не се кинџурела многу за свадба, така скромно и слатко ми изгледаше, не ми се допадна нешто посебно ф'станот, али океј, нејзин ден, се надевам си поминала убаво. Са среЌом Елена, раџај синове (и ќерке наравно)!
И мене ми изгледа дека е трудна плус со бидермаерот како цело време да го прикриваше стомакот ,а иначе ич не ми се допадна фустанот на Еленчето
Мене симпатичен ми беше фустанот и чевличките, мислам дека шминката и беше малку утната, била и многу подобро нашминкана. Бидермаерот така троа шареникав и искрена да бидам - не очекував дека ќе се врти оро пред зграда. Тууу, да знаев ќе ѕирнев, тука ми е, во комшии.
Мимс, сега трудна е или? Еве пишаа дека е трудна, дека на сајтот ти пиша не била. А кај правеле свадба? Трендафилке мислеше дека она ќе се избави од вртењето оро надвор?
Со среќа нека им е, двајцата ми се лепотани Елена ме бендисва во фацата, а и штиклите и се прекрасни Фустанот не ми е ич убав.