Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Елена Ристеска

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Adi888, 15 мај 2011.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hашол па кој да збори, ви текнува мислам дека беше на цеца концертот во Cтруга,некој беше хоспитализиран зашто си бутал краставица во задникот?? :D :D
    Aма не сакаа да откријат кој е, ама сите знаеме, боки 13 :rofl:

Mоментов

Ljupka Hills a sho ne interesira nas ti sho mislish?
    49 minutes ago · Like · 26

и боки

Boki Jovanovski pa koj kurac komentiras na mojot status ako ne te interesira....debiluso

:x :x :x :x

2. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Јас го имав во friends за сеир, ама многу му јадев гомна, ме избришал. :D
    АМА Subscribe не може да ми избрише... :rofl: :rofl: :rofl:
    Дебилизам прва класа!
    Не сфаќам што живот му е тоа на сите луѓе да им е одвратен, само лоши зборови чита за себе, да ги иритира сите со својата појава.... за греота е богами, ама па сам си е крив.

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.661
    Абе знаете како викаат,нема неубава невеста или неубаво бебе,ама...мене Елена ми е...утната скроз,од фустан до шминка,бидермаер,со исклучок на косата,а рака на срце никад не ми била ни убава онака, добро освен што има јаки ... цицки,друго,ноуп. Ни стас, ни лик. Извинете што сум ете така искрена,а и кога подпорасна малце сакаше нешто да се изглуми дека е млада,зрела и паметна дама, се подзанесува со зборењето,а е изглумена и напната. Јас да не претерувам,Лудото рече дека и е убава или нешто слично, јас млада дамо можам само да ти кажам дека пет пати си поубава од неа,па и неколку други форумџики на форумов кои ги знам на лик. Обична појава на која безпотребно и се креваат акциите.
    А за неморалните дела на дамава во минатото... од блиските извори на моето окружување кое е верно... можам само да се поднасеам на статусот на Бокица! :D
    А и нешто ко да ми смрдка у свадбулево,ама ајде,уште еднаш нек им је са сречом,мушки деца, љубов, секс и рок ен рол!

И зошто да не се промаши она виењето на коло?! На една од двете свадби која бев,на едната не се одеше по невеста,беше многу убава и отмена свадба,младите директно си отидоа на венчање заедно, беше фина и весела атмосфера, а не беше ни Александар Палас во прашање. Ниту имаше трубачи, што ти ја знам,туку до народот си е...иф ју ноу уат ај мин.

Се придава значење на некои медиокритетни особи, ама баш непотребно. А на форумов,добив впечаток дека сите деверици на Еленава се збрале и ја бранат.Што се однесува до мене Туна ја има засенето невестава со својот изгледа. Прекрасна е.

(и не,не и завидувам, неам зошто,далеку сум од свадба :D )

П.С. Ги читам коментарите под статијата. А вие сте се погледнале ли?! Место да го цените трудот. Кој труд?! Измисли лек за рак?! Ја испеа НИ НА НА НАЈНА побогу и треба да се забрани со закон да се пушта тој ужас! :D А и овие душебрижничкиве утре седнуваат на кафе со своите другарчки и оговараат со најтешки зборови некоја маалска женска која е атрактивна и подобра од нив. Да си пукнеш од смеа,патетики. Јал трудна била,јал не. Шо па ви е гајле бе?! А тоа не Елена,секоја невеста е проследена со муабетот,трудна е?! Е*ате простиот менталитет.( си зборам за коментарите под статијата, а да не зборувам што на последни свадби се одам кај трудни невести и од такви муабети, родителиве на невестиве како бакшиш стиснати се и скиснати,па цело време се правдаат по гости,тоа може некој за сеир дојден е,ете сакаа бебе... човече зошто се правдаш?! што ти е гајле што ќе речат луѓето?!)

На sweet25, tinkerbelll, nela.oh и 10 други им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.546
    Допаѓања:
    251.743
    Потпис за болдираното.
    Да Лудо, Лилит е во право, пет пати си поубава од неа. И не само ти, ами и други.
    Се дигна фама претерено, почнувајќи од моментот дека тајно се венчале |( .
    Се замислува дека е Бијонсе или што?!
    Не е лоша, невеста ко невеста, далеку по средена и не е кичеста. Фустанот ми се допаѓа.
    Има далеку поубави невести, обични девојки кои ја засенуваат Елена.
    Она, стандард.

5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Фустанот е ствар на вкус. За неа може бил екстра, за мене а ко што гледам и за повекето девојки на форумов-не е ништо посебно дури и утка е. Ми се свиѓаше шминката што и беше класична. Не можам да речам дека глумеше звезда, пошто знам дека Каролина ако се мажи ке биде огромна фама. Таа е таа што највеке се фура на сценава. А дека има поубави девојки од Елена-секогаш има подобро нели? И те колку поубави има. :)

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.546
    Допаѓања:
    251.743
    Јас сум видела далеку по ужасни и покичести фустани. На Елена ми е убав, специфичен, ама добар е. Ствар на вкус е, сепак.

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014

На The.Crab и thelittle17 им се допаѓа ова.
  8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Ќе дочека дебелиов свадба,Грција на геј парада :) :rofl: :rofl:
    Инаку што се однесуваа до Елена,се ми е прекрасно ама баш се.Целата ми е многу нежна убава,слатка и мила.И мажот и,е многу убав. Со среќа нека им е на двајцата.Инаку девојки дајте да видам слика од тој убавецот што го коментирате :$ :D :rofl:

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Пишете на гугл Елена Ристеска.
    Прво е википедија.
    Второ е веста Елена се омажи :lol:
    Никад не била популарна цуркава.
    Мене навистина не ми е јасно што се створи толку фама. Темава има овие 3 дена илјадници посети, а да не зборам за другиве интернет страни ќе се потепаа први да стават слики од Елена во венчаница. Ај венчавката него сите ставаа слики од девојачката вечер.
    Мислам хелоу, девојачка на Елена, биг диал |(
    После Кејт Мидлтон, ова е најчитана венчавка во последниве години од македонциве :D
    Ве молам познати македонски "ѕвезди" мужете се и женете се, сакаме македончињава свадбарски трачеви, на чело со Сноу Квин.
    Сноу кога ќе се мажиш мислам дека ќе не бомбардираш во темите за свадба. Ако сега пишуваш во тие теми 500 мислења на една недела, тогаш 500 на ден :D

Јас молам да се отвори тема за Туна, повеќе има за неа да се пишува 8)
    Ах да ако дознаете од кај е венчето на Елена кажете ми, да си имам у план :wasntme:

На Lacrimosa, JuLleE, Lilit и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Прочитав повеќе коментари како тортата била прекрасна, мене ми беше исклучително грда на лик, како повраќаница од милион ружи и тие завесите од фондан :^) ... значи кич торта.
    :|

А Туна вчера асално сум ја проманијачила на ФБ, изгледав нејзин настап на Икс фактор во Албанија, изгледаше ко подмладок на Бијонси, од изглед, глас, стас, појава, аутфитот на неа... :x
    Без зборови, толку изгледа добро девојката и толку вложува во себе, какви парчиња облека има, ама мани тоа - како ги носи на неа... пффффф, светлосни години е пред другите пејачки кај нас, да не се лажеме.

А да.
    Мене лично младичот на Елена не ми е нешто посебно убав.
    Дечко ми е поубав. :emo:
    :D

На Annath и A-j-a им се допаѓа ова.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    и после каква младина сме биле

боки21 јануари 2009 17:23
    1 која сто би ја ебал

Reply

Anonymous11 февруари 2009 19:55
    ubavo gaze

Reply

Dragan05 јуни 2009 12:32
    ufffff sakam da ja ebam i tu kako mu e ubo to gazeto i cickite da mu gi izmasiram

Reply

Anonymous25 септември 2009 23:51
    Се би дал да ми го испуши и да и свршам на цицки

Reply

Anonymous15 март 2010 15:34
    se bi dal da ja ebam i da mi go ispusi

Reply

Anonymous10 септември 2010 12:43
    uf dobra zenska e

Reply

Anonymous16 септември 2010 04:47
    mn me pali mn sakam da ja ebam i da i gi lizam cickite

Reply

Anonymous17 октомври 2010 23:57
    uff bi ja ebel so noki

Reply

Anonymous24 јануари 2011 20:56
    stvarno e dobra

Reply

Anonymous24 јануари 2011 21:53
    oooouuu da i go svrsam u puteto i vrz cickite

Reply

Anonymous11 април 2011 02:53
    kako bi ja ebel kolku sakam da mi go pusi i da i gi lizam cickite

Reply

Anonymous05 декември 2011 20:38
    uuu kako bi ja ebel u gazeto ubavo i da i gi lizam cicinjata

Reply

Anonymous18 декември 2011 03:03
    Би ја ебел цела ноќ цел ден сакам да ми го пуши и да и ги лижам цицките

Reply

Anonymous15 февруари 2012 16:43
    Ja sam iz srbije...mnogo volim ovu pevačicu,a volim i KAROLINU GOČEVU...mnogo SAKAM Makedoniju...pozdrav iz Srbije...

Reply

Anonymous15 февруари 2012 16:46
    stvarno je ružno što ovo pišete...

Reply

Anonymous16 април 2012 16:54
    Elena, bi te ebel kako magarica

Reply

Anonymous16 април 2012 17:27
    Da zeam da i go ispoiznabutam u Cickite

Reply

Anonymous06 јуни 2012 11:11
    Незнам дали ќе може да го издржи анално цел.

Reply
    Kоментариве на напалените мужиња :x

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ^ мислиш од еден ист пореметен анонимен? :D

На nela.oh му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    да да сега приметив :rofl: :rofl: сега ги читав, боже се држи земјава :x

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    и статија на Фемина ќе има Snow-Queen се омажи :D а rossonerka го фатила бидермаерот :P

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cноу јас мислам дека ти толку ќе бидеш возбудена, што богами, самата ќе си го фатиш сопствениот бидермаер, ти си борбен човек кога станува збор за бидермаери :rofl: :rofl:
    Hего не е лошо мужево на Eлена бре :)

На Lepaaa, Ema.Sk, FortuneTeller.xD и 11 други им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.117
    Допаѓања:
    67.113
    Богами Сноу ти повеќе заслужуваш статија на фемина од Елена, мислам по толку оставени мислења треба цел прилог да се направи за твојата свадба, здравје кога ќе биде. :rofl:
    Па зошто да не си прокоментираме за свадбата на Елена, ипак наше моме си е, кога можевме толку страни да испокоментираме за кралсконо семејство, не знам што лошо и тука се најде. :)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    море ни мужето а ни брат му не е лош :inlove:

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    девојки ќе се удавев од смеење :rofl: :rofl: :rofl:
    хахахах ќе треба сите да ве канам, а статијата ќе ми биде подарок од фемина :D

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Не реин не дека се најде за лошо да се прокометира, тамн работа,ама мислам искрено дека не заслужува толкав публицитет.
    Сега ќе речете популарна била, пеачка, трт, прт.
    Нит знае да пее, нит има некоја асална песна г од глас нема, само кратко е не сцена еден концерт направи со милион гратиси и мислиш нобелова награда зема, е вивна во облаци.
    Мислам дека премногу внимание им се обрнува, општо зборам, не само за неа, али она е сега невестата па затоа за неа се погоди, се омажила не ја нашла Америка за прв пат |(
    Искрено свадбава според мене не е ништо посебно, по сликиве коој ги погледнав туку на темава.
    Не е вредна многу коментари и дискусии,што постигнала у животот.
    И ова е чист пубицитет, убаво рече роси темва живна со свадбава инаку никој ни ја збореше ниту ја чувме со нова песна, албум.

На tessie и anabel-a им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.661
    Сноу,еве јас се нудам за сваќа што ќе ги дочекува гостите,освен што вика Лудото,да не успееш сама да ги одиграш сите улоги,па да немаш потреба од други гости со улоги! :D Уан невеста шоу! :D Еве се нудам и на комичен начин да ја напишам статијата на фемина од фин увод како била свадбата, до смешен опис на понашање на секоја феминка! :D Ама осеќам Лудотото ќе биде најжив и највесел гостин! :D

Абе дајте да отвориме тема за Туна,стварно е женска и пол,поинтересна е од оваа. И апел Каролина да се поправи зошто изгледа старо од што е слаба. Фалаааа!

На JuLleE, BoaVista, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.