^хахахха Лилит ветувам ќе бидеш прва известена за секој детал и слободно пиши статија на комичен начин п.с. Туна искрено на прв поглед не ја познав а Каролина не ми беше убаво...т.е. кога била??? од кога нагло ослабна не личи на ништо
Овие па полуписмени и напалени што најблиску до женска биле на 2cm од монитор колку само јак шмек додаваат на целите и онака преувеличени и кичерајски пренесени статии... А па Бокица па, кретенче мрсно. Секој нека збори освен тој. Он може однапред е девица па љубомори, ама од позади сигурно е ко растурена сарма. Онака ми е типкава, за наши стандарди у реду, ниска е прилично, има убавка фацка онака, глас просек, се омажила де, нека и’ е среќно, ми се свиѓа што е скромно облечена без кинѓурења и перја, ама не мора окапување муда на секоја минута со нови статии. Ама па кога ќе размислам дека се крева фама и за голиот газ на Ава или скинатиот фустан на Кардашијан, ова ми иде некако поасално. Still... Спојлер
Елена е преубава секако, фала богу дека ќе е и преубава невеста. Безброј пати повкусно и поубаво од најголемиот дел свадби на кои сум била/сум видела кај нас.
Мене ми е преубава. Фризурата и е обична, а убава. Шминката и е дискретна, колку да и се истакнат цртите на лицето. Фустанот не е нешто посебно, додека пак штиклите и се ептен убави. Туку не знам зошто толку се дига прашина окулу тоа која е Елена па да е толку прочуена нејзината свадба. На фејсбук наидов на коментари од типот: Бијонсе се венчала тајно, што се замислува и слично. Да, никогаш досега не била толку присутна во медиумите, ама поради тоа што тие се интересираат за нејзината свадба, не е таа виновна. До пред некое време се буневме на јавното запросување, а сега кога некој тајно се венчавал, пак не е во ред.
дефинитивно да, ете на сликите од последниот линк се гледаат, таква е креацијата п.с. јас го фатив се шалам туна го фати
Aу, да бре, кажавте, ете избезумев, а Eленка наша лобутинки мори да не носи? A фустанов со панталониве мене не ми се допаѓа, можела многу многу подобро.
А шо мрчите дека се дигало фама или незнам шо, па народот сам ја дига таа фама, дали ќе каже нешто позитивно или негативно сеедно, и вие што викате дека безпотребно се дигало фама сами кревате фама повторно беспотребно П.С. Да не мислите дека сум била деверуша, онака си праам маубет
Цело време се чудев која е таа плавата, да ти била Туна Леле колку ослабела,дури и грда станала Ми беше ептен лепотица,вака слаба не ме бендисува ич ! Елена ми беше просечна ,очекував малку повеќе од неа,со оглед на тоа што навистина е убава,фустанот лично не ми се допадна,ми се допаднаа чевличките,и тој детаљот на коса,изгледаше преубаво.Шминката можела и подобро,а сметам дека собрана коса и личи повеќе а и таква очекував да ја видам. Тортата не ме бендисува нити па бидермаерот. Младоженецот исто слабо Нека им е со среќа
Убава е девојката, ама очекував поинаква креација како за нејзе. Секако, нема невеста која е неубава, а Елена е убава девојка и секако е убава невеста. Греота е да мрчиме, повеќе би било од љубоморство мислам.. Мене лично не ми се допадна комбинацијата со панталони, но се работи за вкусови. Чевлите се штосни но и не баш по мој вкус. За плавата девојка се утепав од чудење која е, мислев некоја блиска другарка. Тоа да ти била Туна, не личи воопшто на себе! Не ми се допаѓа ваква, за момент ми заличи на Маја Вукичевиќ и се чудев кога тоа тие две се здружиле, Елена и Маја.. хаха Па она и правеше свадба во Палас исто, веројатно верува во втора шанса со коинциденција бидермаер со местото на нејзината свадба хехе. Море доста фаќаме сеир, срамота е
Па обично јавните фаци не го менуваат презимето по кое се препознатливи. Или пак само додаваат уште едно презиме ама за нас, јавноста си останува исто
Добро, јас разбирам дека Елена има другарки и се` тоа, ама аман не скокајте на секое „не ми се свиѓа како изгледаше“. Таа не е анонимус за Македонија, таа си избрала живот на јавна личност, од изгледот малтене и живее (помина времето кога на Сан Ремо по џемперчиња пееја и први награди добиваа затоа што само гласот се ценел, во денешно време и изгледот е важен) и нормално дека ќе биде под лупа и изложена на пофалби и критики во зависност од нечиј вкус, нормално. По мое, не изгледала нешто многу лошо на свадбата, ама сите многу добро знаеме во какви све прекрасни изданија ја имаме видено и нормално на ова не можеме да се воодушевиме. Можеби за тоа била виновна целата таа претсвадбена еуфорија или што веќе, но не ми се допаѓа како изгледала, ама не е ни катастрофа, само мислам дека со нејзината убавина имала потенцијал за мноооогу подобро да се намести... Едит Апел до Каролина да касне нешто. На ништо не личи. Целата се збрчкала + посветла коса = бапче... Едит 2 Шо е со нашиве јавни фаци и слабеењево? Зарем е она Туна? Погрешен потег направила дефинитивно, колку само ми беше згодна во спотот 12 месеци...Барем таа има тело како створено за малку поголеми облини.
Мене деверот ми е мноогу поубав од Елена. Просечна ми е, не ни очекував нешто кој знае колку од неа, а свадба и се погоди во право време да си набилда публицитет. Море, ај Елено нек је са сречом... Нек се угоде.