Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Елена Ристеска

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Adi888, 15 мај 2011.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^хахахха Лилит ветувам ќе бидеш прва известена за секој детал и слободно пиши статија на комичен начин

п.с. Туна искрено на прв поглед не ја познав
    а Каролина не ми беше убаво...т.е. кога била??? од кога нагло ослабна не личи на ништо

2. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Овие па полуписмени и напалени што најблиску до женска биле на 2cm од монитор колку само јак шмек додаваат на целите и онака преувеличени и кичерајски пренесени статии... :D
    А па Бокица па, кретенче мрсно. Секој нека збори освен тој.
    Он може однапред е девица па љубомори, ама од позади сигурно е ко растурена сарма.

Онака ми е типкава, за наши стандарди у реду, ниска е прилично, има убавка фацка онака, глас просек, се омажила де, нека и’ е среќно, ми се свиѓа што е скромно облечена без кинѓурења и перја, ама не мора окапување муда на секоја минута со нови статии.
    Ама па кога ќе размислам дека се крева фама и за голиот газ на Ава или скинатиот фустан на Кардашијан, ова ми иде некако поасално.
    Still...

На babyblond, Springy, antonina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Елена под венчаницава пантолони носи? :o

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
    Елена е преубава секако, фала богу дека ќе е и преубава невеста. Безброј пати повкусно и поубаво од најголемиот дел свадби на кои сум била/сум видела кај нас.

5. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.294
    Допаѓања:
    3.114
    Мене ми е преубава. :)
    Фризурата и е обична, а убава. Шминката и е дискретна, колку да и се истакнат цртите на лицето. Фустанот не е нешто посебно, додека пак штиклите и се ептен убави. Туку не знам зошто толку се дига прашина окулу тоа која е Елена па да е толку прочуена нејзината свадба. На фејсбук наидов на коментари од типот: Бијонсе се венчала тајно, што се замислува и слично. Да, никогаш досега не била толку присутна во медиумите, ама поради тоа што тие се интересираат за нејзината свадба, не е таа виновна. До пред некое време се буневме на јавното запросување, а сега кога некој тајно се венчавал, пак не е во ред.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.661
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Mногу ме занима кој го фати бидермаеро. :D
    :D

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    дефинитивно да, ете на сликите од последниот линк се гледаат, таква е креацијата

п.с. јас го фатив :rofl: се шалам
    туна го фати

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Tуна.
    Верува во втора шанса :D

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aу, да бре, кажавте, ете избезумев, а Eленка наша лобутинки мори да не носи? :D
    A фустанов со панталониве мене не ми се допаѓа, можела многу многу подобро. :)

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014

^каква Туна, ти велам јас бев :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :P јас го фатив бидермаерот
    се шегувам

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    А шо мрчите дека се дигало фама или незнам шо, па народот сам ја дига таа фама, дали ќе каже нешто позитивно или негативно сеедно, и вие што викате дека безпотребно се дигало фама сами кревате фама повторно беспотребно :lol:

П.С. Да не мислите дека сум била деверуша, онака си праам маубет :D

14. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.983
    Допаѓања:
    123.582
    Цело време се чудев која е таа плавата, да ти била Туна :^) Леле колку ослабела,дури и грда станала :| Ми беше ептен лепотица,вака слаба не ме бендисува ич !
    Елена ми беше просечна ,очекував малку повеќе од неа,со оглед на тоа што навистина е убава,фустанот лично не ми се допадна,ми се допаднаа чевличките,и тој детаљот на коса,изгледаше преубаво.Шминката можела и подобро,а сметам дека собрана коса и личи повеќе а и таква очекував да ја видам.
    Тортата не ме бендисува нити па бидермаерот.
    Младоженецот исто слабо :lol:
    Нека им е со среќа :P

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  15. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Убава е девојката, ама очекував поинаква креација како за нејзе. Секако, нема невеста која е неубава, а Елена е убава девојка и секако е убава невеста. Греота е да мрчиме, повеќе би било од љубоморство мислам.. Мене лично не ми се допадна комбинацијата со панталони, но се работи за вкусови. Чевлите се штосни но и не баш по мој вкус. За плавата девојка се утепав од чудење која е, мислев некоја блиска другарка. Тоа да ти била Туна, не личи воопшто на себе! Не ми се допаѓа ваква, за момент ми заличи на Маја Вукичевиќ и се чудев кога тоа тие две се здружиле, Елена и Маја.. хаха Па она и правеше свадба во Палас исто, веројатно верува во втора шанса со коинциденција бидермаер со местото на нејзината свадба хехе. Море доста фаќаме сеир, срамота е :)

16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    259.327
    Како ќе се презива сега Еленка?
    Не за друго да ја преименуваме темата соодветно.

17. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Па обично јавните фаци не го менуваат презимето по кое се препознатливи. Или пак само додаваат уште едно презиме ама за нас, јавноста си останува исто

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Добро, јас разбирам дека Елена има другарки и се` тоа, ама аман не скокајте на секое „не ми се свиѓа како изгледаше“. Таа не е анонимус за Македонија, таа си избрала живот на јавна личност, од изгледот малтене и живее (помина времето кога на Сан Ремо по џемперчиња пееја и први награди добиваа затоа што само гласот се ценел, во денешно време и изгледот е важен) и нормално дека ќе биде под лупа и изложена на пофалби и критики во зависност од нечиј вкус, нормално.

По мое, не изгледала нешто многу лошо на свадбата, ама сите многу добро знаеме во какви све прекрасни изданија ја имаме видено и нормално на ова не можеме да се воодушевиме. Можеби за тоа била виновна целата таа претсвадбена еуфорија или што веќе, но не ми се допаѓа како изгледала, ама не е ни катастрофа, само мислам дека со нејзината убавина имала потенцијал за мноооогу подобро да се намести...

Едит
    Апел до Каролина да касне нешто. На ништо не личи. Целата се збрчкала + посветла коса = бапче...

Едит 2

Шо е со нашиве јавни фаци и слабеењево? Зарем е она Туна? Погрешен потег направила дефинитивно, колку само ми беше згодна во спотот 12 месеци...Барем таа има тело како створено за малку поголеми облини.

На girl1985 и eli25 им се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Мене деверот ми е мноогу поубав од Елена.
    Просечна ми е, не ни очекував нешто кој знае колку од неа, а свадба и се погоди во право време да си набилда публицитет.

Море, ај Елено нек је са сречом...
    Нек се угоде.

20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Извор:kajgana.com