Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Елена Ристеска

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Adi888, 15 мај 2011.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    дајте бе слика од тој деверот, да видиме што лепота е, сите го фалите :D
    Hего оваа Kаролина- баба ... Kо стара баба е. што и станало не знам

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Еве ти го Лудо :D

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Oној со белата трака? :D па што знам, не е нешто посебен :D зетот ми е посимпатичен :D
    Hего оваа лена мори многу мали парчиња торта сече, јас да сум 3 пати ќе се вратам за репете :lol: :lol: :lol:

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    За поелегантно да изгледа сликата, де ;) а и поскромна да се покаже :D Kidding

Се потсетив на онаа случка во весник што ја имаше коа свекрвата ја терала невестата помали парчиња на нејзини роднини да сече а поголеми за роднините од страната на маж и` и снаава се изнервирала и и` ја шлапнала тортата на свекрвата у фаца... in your face b**ch...literally that is... :D

На Adi888 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Жени... вие се заебавате со нас. :^)
    Овој убав?
    Ајде сега да си ја викнеме онаа - до вкус е. :D
    Толку е популаризирана оваа реченица во Македонија, и крст и кандило врзано за неа, како не е вметната во некој шлагер на времето, па да остане и низ песна да не' следи, бесмртен евергрин.

Тебе ти е убааааав
    мене ми е грд
    До вкус је, до вкус је,
    трт, трт, трррррррррррррт!
    (ова потпевнувајте си го).

На lackygirl, calliope, JuLleE и 4 други им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Не бре Лудо, оргомни парчиња сечеше, неможев да го дојадам :D
    А и бонбончињата што ги делеше беа многу штосни, еве ги :D

Значи какви информации споделувам :rofl:

На antonina, BoaVista, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Хахаха леле Мимс уште да кажеш што пиеше, и да ни ја покажеш свадбената слика со Еленка и младоженецот, и сите среќни ќе ја затвориме темава. :D
    Дека е публицитет - е, али искрено кога е толку штура естрадава и нема ништо интересно за зборење, па нек се најде некоја свадбарска прича, што. Ако е из љубави - нека буде! :D
    Туку Туна стварно си беше помесеста, ептен нагло ослабела, пр. еве за нејзината свадба погледнете каква лепота е собрана во венчален фустан, немам коментар ... пустата не се опишува, прекрасна ми е, глас, стас, држење, ту бре! :D

А да прашам сега една пикантерија, ова дека Лилит и Роси го спомнаа (од нивно опкружење), имаат вистина тоа трачевите одамна што кружеа, или? :wasntme:

Прикачени фајлови:

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    ^^
    А да не пишуваме за тречевите м?
    Пошто тука има на Елена блиски, ама има и на Бојан.
    Подобро ќе биде мислам. :)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Кои трачеви, не сам у тек? :)

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    убава е и убав глас има :)
    иако не ја обожавам премногу оти има некаде каде што малце се преправа,како кој знае што славна да е..
    бидеќи од неодамна е на сцена не е кој знаее колку години :)
    http://www.youtube.com/watch?v=zf1s-ji1Zxk
    моментално ова ми се допага преуваба песна и текст исто така и убаво ја пее :)
    иако не ја слушам многу,ова онака убава ми е...

а за свадбата честитки нека и е,али стварно можеја да се потрудат уште малце за изгледа и за забавата малце...сепак нивни избор :)

Прикачени фајлови:

• slika-elena.jpg
      slika-elena.jpg
      Големина на фајлот:
      42,3 KB
      Прегледи:
      306
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Леле мимс бонбончињата закон :lol: ...не сум видела пооригинална идеја за свадбени бонбончиња до сега.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Елена од секогаш ми била многу убава и на секој нејзин настап била средена од глава до пети, буквално од коса до нокти и најмали ситници , се во мој стил и нема настан на кој не била убаво средена. Но незнам зошто, значи не велам дека не била убава на свадбата, но едноствано не ми се допаѓаше.Косата убава и беше ваква навиткана , но сепак мислам дека подобро ќе и стоеше некако собрана ,инаку венчето на главата и беше многу преубаво. Е, шминката ми се допадна едноставна. Фустаните не ми се допаѓаат ни двата, првиот некако многу ја скусуваше и ја правеше подебела , а пак вториот со пантолоните, во некој нејзин стил.Чевлите и беа убави и тортата ми изгледа многу интересна и вкусна. Во глобала добро беше се , иако јас од неа очекував нешто подруго.
    Kако и да е не е бито што ние мислиме , најбитно е на Елена и Бојан да им се допадне се, ипак тоа е нивна свадба и они како сакаат и што сакаат ќе си прават. Нека Им е Со Среќа! :l:

13. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Какви трачеви женски кажувајте? Нема лутење трачевите си доаѓаат со јавната професија, до сега треба да отрпнале

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    За разлика од Старфиш јас мислам дека кој што сака може да каже и да сподели, трач - вистина -невистина сеедно :) Не гледам причина зашто некој би се притресувал да не каже нешто, сигурно тука нема целоднвни пазачи кои би го известувало семејството што и како се случува, who cares anyway :D

На LilBaby, MissDior и femina90 им се допаѓа ова.
  15. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    ова ли е таа втората фамозна креација? :^)

не ми се свиѓа. :| :?:

16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Вториов фустан мајка и го шиела. Додуше не е фустан, панталони :D
    Со кратки панталончиња многу подобро би изгледало. Ем посекси.
    А и корсетот голем и е нели :?:

Инаку трачевите се во врска со ова :)
    http://www.idividi.com.mk/stil/Woman/392616/
    Како и да е Дарко си е повторно со жената, се смирија, си имаат второ детенце, биле заедно на свадбата, Елена си се омажи а Бојан ми изгледа на топ дечко. Така да ....
    Што се дешавало се дешавало. Трач ли е, вистина ли секој нека си верува во што сака :D
    Минато свршено ;)

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Фустанот на креаторката ми се свиѓа, но не и велот зашто огромен е.
    А ова второво што го шиела мајка и , и е чист промашај. Зборам за панталоните, нагоре корсетот ќе помине некако.

Некој праша за презимето - го задржала своето и го додала неговото.

А торта леле огромнааа...

И ми се свиѓа бе маж и, иако некако мангупче ми се гледа. Убав пар се, ама некако млади ми се бе за во брак :)

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    Јас оваа девојка ја обожавам, во однос на нејзиниот стил, ми е нумеро уно.
    Не ја памтам да сум ја сретнала на некое гостување или било што, а да не била скоцкана, и се да и е поогодено до деталче.
    Единствено што не и го можам и е детското однесување, и покрај 10те години кариера, не научи да се однесува без да се лигави, губи во време и простор и зрело да настапува.

Во однос на свадбава, ако верувате, секоја слика ја гледам со внимание и едвај чекам да изникне нешто ново по интернетов, бидејки како што реков и го обожавам стилот и се она што носи, па аналогно на тоа, се од неа, го гледам како пример.
    Украсот на главата ја личеше и ја направи како принцеза, со еден детал изгледаше гламурозно, едноставно и препрекрасно, додека фустаните и беа интересни во свој фазон. Првиот со асиметричниот стил е нешто актуелно, а корсетот и фармерките ја направија јуник.
    Бидермаерот, шминката, фризурата, бојата на лак- одличен избор, и супер отргнување од онаа класика френш маникир, пунџи/ банана и баклави.

Мене ми е оправдано цела оваа фама околу свадбава, и нормално е, сепак е таа на врвот кај нас, нормално е да побуди интерес кај сите, посебно кај девојките и фановите.
    Посебно ја почитувам за сиве овие 10 години што ниеднаш не се појави со дечко во јавност, немала бурни пресврти факања и раскинувања, туку си чекаше и под рака си извади дечко кој ја однесе пред матичар.
    Секоја чест, и за крај, многу ми се убави и двајцата, и верувам во нивната љубов, па следно за дечиња да читаме и честитаме.

Поздрав до Мимс што ни откри детали од венчавката. :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Мене па Туна не ми е претерано слаба,таман си е и згодна леле мори мајко.
    Ама темава за Елена е па да си кажам дека не ми се допадна како невеста,факт што воопшто не ме изненадува зашто ниедно нејзино издание не ме импресионирало досега.Некако нема...не знам точно што нема,некој сенс за естетика па или не е облечена како што треба,или не е нашминкана,или косата нешто....но,сепак најмногу мислам и недостасува држење како што има Туна.И оригиналност и фали,таа треба да создава трендови,а не да ги прати.А, и некако просечна е,закочена некако,не експериментира многу,а кога експериментира излегува лошо,најсликовит пример - невестинскиот фустан.
    Зетот е супер за неа. :!:

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Да знаеше Елена дека толку внимание ќе привлече свадбава досега уште 3 пати ќе се мажеше :D

Очекував повеќе морам да признаам ама пријатно изнедена и ја почитувам желбата без многу глупости со оглед на финансиите кои бар сега не се проблем можеше да се изглупира до бескрај и назад .
    Не не напна за свадабата т.е медиумите .
    Знам клошари познајници кои дигале кредит и позајмувале пари само за да имаат свадба снова |(

Не се лигавеше , изведуваше бесни глисти сосема солидно . Читам критики за вториот стајлинг дека требала да биде во кратки шорцови ? ! :^) па не е ова настап за евросонг со нинанајна , или настап во некој клуб . Кога вие ќе облечете шорцови на вашата свадба тогаш ќе може да давате вакви предлози .

Се на се и ја почитувам скромноста ... Не ја очекував

Со среќа нека и е !