Емоционалната отвореност на хороскопските знаци

Discussion in '„Другата“ наука' started by crazylady, Jul 4, 2011.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Точно е за овен :) Се се ама кога треба за свои чувства да збориме еее тогаш тешко иде :D
    И за скорпии е точно ;)

2. budal4e

budal4e Истакнат член

.....
    водолија водолија трагачи по правдата ... све е точно тука за водолија какви чудењаци :D :devil:

Denna likes this.
  3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика.

Е баш така .
    На сите им сум дежурен психолог и дури товар ми претставува!
    Некои луѓе знаат на глава да ти се качат,ми се има дешавано во 2-3-5 наутро телефон да ми ѕвони и од другата страна - Леле хани,сори вака касно,ама проблем имам,само ти можеш да ми помогнеш!

Хоули Мадр оф Год!

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Скорпијата обожава интензивни, страствени разговори од срце, па не би било невообичаено таа да го подбуцнува нејзиниот партнер да навлегува подлабоко во искажувањето на емоциите, отколку што тој би сакал. Кога ќе размислите подобро тоа и не е така лоша работа нели? Скорпиите се навистина исклучителни типови на луѓе.

За Скорпија е 100% точно, сакам длабоки и искрени разговори, баш од срце како што се вика.
    Само што јас понекогаш тешко искажувам емоции, но тоа е само додека да стекнам доверба. :)

5. velesanka

velesanka Популарен член

стрелците
    можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе.

па сега.. :?: во глобала така некако е :D

6. fatbeautiful

fatbeautiful Истакнат член

Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика.
    Точно,многу сме си грижливи :)

7. anneyy

anneyy Популарен член

:nod: :nod: Да,Да. За емоции тешка сум. Мој си се. Не ги давам. Затворена сум. Погодено. :up:

8. snake

snake Истакнат член

Близнаците, стрелците и овните можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе.

Многу точно можам за се да зборувам се додека не ми се погоди тема чувства ниту искажувам чувства ниту сакам да зборам за нив тоа што го чувствувам преферирам да го задржам за себе или ако се отворам за оваа тема треба да зборам со некој кој ми е премногу близок за да можам да му кажам што навистина чувствувам

Libera likes this.
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

не се согласувам за јарцие

10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Tочно е за стрелец :D

11. Ingvild

Ingvild Популарен член

Ни јас не се согласувам за јарците.
    Баш напротив,сакаат се да им е под конец. Дури тогаш ќе можат да уживаат !
    Ладни се,не ги покажуваат чувствата. Речиси воопшто.
    Па не за џабе не викаат - ледени кралици. :)

GirlLove likes this.
  12. velesanka

velesanka Популарен член

Близнаците, стрелците и овните можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе. :up: :up: :up:

13. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Особено не сакам да покажувам емоции, а за копнежите тие се на специјално тајно место! ;) :up:

14. Skromna

Skromna Истакнат член

[
    .. :!: ....кога најмалку се очекува од мене задавам удар.....и сентиментална до даска... :x

15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Ох така е ,но навистина мразам што сум таква ,да му го берам гревот на сите.

16. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Скорпијата обожава интензивни, страствени разговори од срце, па не би било невообичаено таа да го подбуцнува нејзиниот партнер да навлегува подлабоко во искажувањето на емоциите, отколку што тој би сакал. Кога ќе размислите подобро тоа и не е така лоша работа нели? Скорпиите се навистина исклучителни типови на луѓе. Да да исклучителни луѓе токму така :lol:

17. tessie

tessie Форумски идол

Кога ќе подразмислам...па така е.

18. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

.Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика.

РАКОВИТЕ...Скоро целото е точно освен то шо пиши дека секогаш мирно разговарам...НЕЕ! :) Премногу сум избувлива ама мислам дека то е поќе до карактерот одколку хороскопот.. :)

19. Aqu.a

Aqu.a Активен член

Вага сум ама не се слагам во целост со ова, добро за секој различно, нели. :) Не сакам да зборам за чувства и ретко ги споделувам со некој, а мразам и секаков вид на лигавење, патетики и сл.

20. hrcace

hrcace Истакнат член

Скорпиите се навистина исклучителни типови на луѓе.

:D навистина :lol: