Точно е за овен Се се ама кога треба за свои чувства да збориме еее тогаш тешко иде И за скорпии е точно
Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика. Е баш така . На сите им сум дежурен психолог и дури товар ми претставува! Некои луѓе знаат на глава да ти се качат,ми се има дешавано во 2-3-5 наутро телефон да ми ѕвони и од другата страна - Леле хани,сори вака касно,ама проблем имам,само ти можеш да ми помогнеш! Хоули Мадр оф Год!
Скорпијата обожава интензивни, страствени разговори од срце, па не би било невообичаено таа да го подбуцнува нејзиниот партнер да навлегува подлабоко во искажувањето на емоциите, отколку што тој би сакал. Кога ќе размислите подобро тоа и не е така лоша работа нели? Скорпиите се навистина исклучителни типови на луѓе. За Скорпија е 100% точно, сакам длабоки и искрени разговори, баш од срце како што се вика. Само што јас понекогаш тешко искажувам емоции, но тоа е само додека да стекнам доверба.
стрелците можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе. па сега.. во глобала така некако е
Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика. Точно,многу сме си грижливи
Близнаците, стрелците и овните можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе. Многу точно можам за се да зборувам се додека не ми се погоди тема чувства ниту искажувам чувства ниту сакам да зборам за нив тоа што го чувствувам преферирам да го задржам за себе или ако се отворам за оваа тема треба да зборам со некој кој ми е премногу близок за да можам да му кажам што навистина чувствувам
Ни јас не се согласувам за јарците. Spoiler Баш напротив,сакаат се да им е под конец. Дури тогаш ќе можат да уживаат ! Ладни се,не ги покажуваат чувствата. Речиси воопшто. Па не за џабе не викаат - ледени кралици.
Близнаците, стрелците и овните можат да разговараат буквално на секоја можна тема, сè додека не ја допирате нивната чувствителна и ранлива страна. Копнежите и емоциите, овие знаци преферираат да си ги задржат за себе. :up: :up: :up:
Скорпијата обожава интензивни, страствени разговори од срце, па не би било невообичаено таа да го подбуцнува нејзиниот партнер да навлегува подлабоко во искажувањето на емоциите, отколку што тој би сакал. Кога ќе размислите подобро тоа и не е така лоша работа нели? Скорпиите се навистина исклучителни типови на луѓе. Да да исклучителни луѓе токму така
.Раковите и вагите имаат феминистичка природа и тие се секогаш спремни мирно да разговараат со вас и да ги разберат вашите емоции. Тие умеат навистина да се соживеат со вашите чувства и ќе ви го покажат тоа. Грижата и споделувањето емоции е нивна карактеристика. РАКОВИТЕ...Скоро целото е точно освен то шо пиши дека секогаш мирно разговарам...НЕЕ! Премногу сум избувлива ама мислам дека то е поќе до карактерот одколку хороскопот..
Вага сум ама не се слагам во целост со ова, добро за секој различно, нели. Не сакам да зборам за чувства и ретко ги споделувам со некој, а мразам и секаков вид на лигавење, патетики и сл.