Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ем Сингл, ем без пријатели. Што понатаму?

Дискусија во 'Сингл' започната од TheCandy880, 20 август 2010.

1. WishMaster

WishMaster Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    697
    Сите ние сме осамени во одреден период ... Се ќе се среди кога најмалку се надеваш! Главата горе! :)

На Purelove92 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    @danche86 Колку време бевте во врска? Пред да ја започнете имаше ли другарки? Колешки од работа, од факултет, школски другарки, сестра, братучеда.... ништо од ова ли немаш?
    Доколку си изгубила контакт со некои стари пријатели, пробај да ги обновиш.
    Велиш дека работиш. Доколку заработуваш доволно, одвој симболични средства за фитнес/аеробик/јога/пилатес, зачлени се во некој клуб, не дозволувај секојдневието да ти биде сведено на дома-работа.

3. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Луѓето треба да погледнат убаво во себе и да се пронајдат.
    Не смеете да ги кривите другите луѓе зашто вие сте несреќни!
    Секој човек одговара за себе и за своите постапки.
    Сите кои се во состојба како темава, треба да си го смените менталниот склоп .....
    Бидете искрени со себе, сакајте се такви какви што сте и бидете среќни.

На Hajdi22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779
    Кај си бе Нимфо. што има?:)

5. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    Лоша ситуација да се осеќаш осамено ни дечко ни другарки,како може до тоа да дојде до толку сами да сте не знам,а се надавеам нема ни да го дознаам,но лоша е сиацијата без разлика дали е на 20 или 30 год,пријатели и љбов е потребно секогаш

6. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    Кај сте шо праите? Добри? депрата како ?

7. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Многу се чувствувам лошооо мислам ќе полудам , се разделивме со другарките останав сама комплетно сама,работа не можам да најдам тешко е живеам во мал град веќе 20 години направив не студирам од љубовта ништо за сега морав некаде да ги пишам овие зборови нигогаш не ми било вака тешко сите имаат кој дечко кој пријатели јас немам никој , ја губам самодовербата и како да сум во тунел вез светлина ... никогаш немав голем круг на пријатели само две другарки сега останав сама
    :( :( :( :(

8. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Зошто си се разделила од другарките? :(

9. Mala Hembra

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Едната од нив решила да си оди по свој пат и ме искара и со другата кажа работи и што беа точни и до некаде лаги и сите се тргнавме една од друга..Јас и се извинив неколку пати ја признав грешката но не сака да ми прости а на сите им ги простувала грешките многу поголеми и од моите..Едната има работа другата дечко и толки цинички ми се обрати едната ќе седиш сама ти ништо немаш во животот ни работа ни дечко бтв тој дечко што ми пишуваше на крај се смири со бившата а мене ме лажеше цело време многу сум разочарана и само утеха ми е форумов и кога ве читам вас така да ми помине цел ден :(

10. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    :( Што да ти кажам, има многу личности кои по секоја цена сакаат да ти наштетат.Пробај зборувај со другата другарка, ако не бидува ништо..Запиши се на некој курс, било што да имаш некоја занимација, а и да запознаеш нови луѓе..

На Mala Hembra му/ѝ се допаѓа ова.
  11. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    Многу е тешко без другарки. Ми се чини дека полесно би преболела дечко од колку другарка. Знам како ти е и јас еднаш поминав низ таков пекол.. И не би го посакала на никого.
    Пробај на секој можен начин некако да се смириш со другарките, а ако веќе не бива тргни се и ти настрана.
    Запиши се на некој курс како што ти рече девојката над мене.. Сигурно имаш братучеди, излези некогаш со нив, запознавај нови луѓе. Се ќе биде добро. :*

На sladok-bitola и Mala Hembra им се допаѓа ова.
  12. Mala Hembra

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Фала ви девојки , да знам мора да помине но за жал немам братучеди сите се кој мажени,женети јас сум најмалата но што е тука еден ден мора се да помине никогаш не верував дека осаменоста е толку тешка!

На sladok-bitola му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Тешка е, претешка ама мора да ја поминеш, ќе дојдат убави денови. Само размислувај позитивно и наоѓај си занимации..

На Mala Hembra му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Si-lala

Si-lala Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    21
    И јас се наоѓам во сл.ситуација.....раскинав со бившиот, на некој начин го преболив, едноставно помина.
    Живеам во мал град, каде нема мн.места за излагање, по раскинувањето, ми се додворуваат или глупаци или некои со женски, и неможам повеќе да издржам, едноставно се ме нервира. Имам 4 другарки, двете постојано се со дечкото, другата ми е најдобрата и раскина пред 2 месеца и уште не може да се соземе, не сака ни да испадне од дома и мн.ме нервира, а не сакам постојано да ја претискам, со четвртата излагам ама премногу е лицемерна.
    После бившиот никој не ми се засвиѓал, освен еден, си пишавме и дознав дека има женска, и пак се разочарав. Неможам повеќе да го издржам ова, ги гледам паровите како си се шетаат, и мн. ми е криво што сум сама.....не сакам повеќе, го преболив бившиот и сакам да започнам нешто ново, но со дечко кој е на место. Знам, многу е лесно да се испадне или да се фати било кој, ама јас не сакам да имам некого ради досада, сакам повторно да засакам некој, да биде некој нормален дечко, а не некој кој се пушќа на пола град, ама нема, никој нема, оние кои ми се свиѓаат и што може да се кажи дека се нормални или се на факултет или имаат женски....Во другарките повеќе не наоѓам никаква утеха, стално нерасположени и само уште повеќе негативна енергија. Наместо на 17 години да излагаме да шетаме, едвај ќе испаднат, ама едвај.....и стално некои глупи изговори.. Знам ке кажете, ќе помине овој период, и сл, ама како? Како во овој град, каде немам никакви можности за никакви активоности, никакво испаѓање со другарки кои едвај ќе испаднат од дома.....
    Не го сакам повеќе ова место, сакам нов град, нови луѓе....

15. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Па имајте другари, што ќе ви се другарки.
    Мажите се искрени и вистински другари, женско ќе те зезне порано или подоцна.

На Decibel, huntelaar, SnowWhite8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    потполно се согласувам со тебе со секој кажан збор! :clap: и од искуство си знам

На NovusOrdoSeclorum му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Додека не се заљубиш у нив кога тогаш
    што после ?:D

18. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Никогаш нема да се заљубам во некој што ми е другар, бидејќи по автоматизам ко брат го гледам и секоја импликација за нешто повеќе со него ја доживувам како инцест.

На Valerin и <3 pleza4e <3 им се допаѓа ова.
  19. Lina Stojanoska

Lina Stojanoska Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    67
    Од женска страна ние ги гледаме како другари , ама тие со текот на времето потајно сакаат нешто со вас што е повеќе од другарство. Јас барем до сега сите машки пријатели што сум ги имала ме симпатизирале или се заљубиле во мене , но настрана тоа можеби има некои што сакаат само другарство ама јас сеуште немам сретнато такви :D

20. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Се правам на Тошо кога приметувам така нешто.

На Lina Stojanoska му/ѝ се допаѓа ова.