Zdravo zdravo.Imam 19 godini i sum od Veles sakam da zapoznaam novi drugarki pa ako ima nekoja neka mi pise vo lp
Да беше така лесно за барање другарки и другари и јас ќе барав по форуми и по интернет. Пријателки можат да ти бидат сите, ама вистински другари/ки повеќе од 2-3 неможеш да имаш. И тоа треба да бидеш многу прибирлива и да видиш кој ти одговара да ти биде вистински другар. Треба сама да процениш која може да ти биде другарка вистинска. А за да ти зборат зад грб, да те оговараат, да се исмејуваат со тебе го може секој.
Imas premnogu pravo prijatelki mozat site da ti bidat,no vistinski drugarki mnogu malku,sepak jas so toa sto go pisav ne barav drugarki tuku prijatelki..pozdrav
Па ни другарка не може секоја да ти стане. Зависи со која ќе се слажеш највише, а и до карактерот нејзин. На пример ја имам милион пријателке, ама ниедна другарка. И, не ми смета сум се навикнала. Моментално немам ни најдобра другарка ни дечко..не веруем дека е трајно, ама ситуацијата е таква, едноставно не можем да се привржем за некого толку лесно. Затоа викам, карактерот.
Ова, ова е чудо на природава. Друштвен си да немаш со кого да излезеш. Подолг период, ја искрено незнам како би идржал некој на мое место, цело време дома дома дома, изолиран и над книга. Поужас од ова не ми се има десено. Confused!? Е вака се добивало поремечај незнам ти што анксиозности е вака!! Да ги испуштиш најубавите години од животот хаос невиден. Случано ако има некој вака како мене па би можеле да се дружиме... Нека пише во ЛП
одам на кафе со ,,другарки,, А кога им пишам за да излегуваме ни сеен не прават нема со кој да излезам,отидам макар на диско :'(
И јас се сметам за многу друштвена личност а сепак не искачам многу често. А и кога треба да се оди некаде се на мене се чека, јас сите да ги соберам, да одлучам каде ќе се оди итн. Не знам веќе во што е проблемот, другарки еден куп, друштво никаде.
Дечки, пред некој месец се преселив во Скопје и тука друштво баш и неам за дружење. 30 год сум, пишете у лп кој е за лаф, муабет, кафе, глупирање, шетање и разни ствари. * Бог да чува бре, само шо се дадов на оглас...Уште тоа го немав направено
Oглас,па зошто не,инаку,да нажалост во нашава земјичка луѓево се со големи предрасуди,па за се коментираат,и се чудат,плукаат по Америка,ами си го живеаат животот како си сакаат и онака 1 е,ехе колку сајтови за запознавање,дружење, и слично си имаат,барем по каналиве што гледам на теливизија.
E taka mi trebase,dodeka drugarkite si setaa,me vikaa da se vidime,jas sedev doma oti za sesto se lutese, sega drugarkive se ispomazija,on pocna so drugari da si izleguva sekoj vikend,jas si prodolziv da si sedam doma kako utka,od rabota-doma i pak vinovna i fino lepo raskinavme,i ete em singl em bez drugarki