не сме осамени, само ќе си ги здружиме силите...некогаш и некаде на кафе, пиво, вино... помфрит,филм.. кога сме во ист град. Дур не сме, на фб ќе брбориме
Искрено ми недостига излегувањето со женско друштво. Истото го снема од кога се запишваме на факултет. Некои сами се одделија, некои си направија свадба. Убаво викале постарите дека женските друштва се распаѓаат.
И јас ви се придружувам..ГИ избришав скоро сите мои пријатели, другарки, дечко, се со надеж дека ќе станам подобра личност. Ми остана другарка која ја знаев од мала, но таа не е воопшто дружељубива не сака да оди по кафиња, журки, ништо не и се прави, еве и да се рашетам во парк мене не ми е проблем... Можеби згрешив но тоа е...Кој е отворен да се дружи и се наоѓа во ситуација како мене, слободно може да ми пиши )
Ајде сите во Битола Сандра да ви кажи дружељубивост Ќе ве испијанам сите и ќе се журкаме до 5 сабајле. Можи???
Точно Прво кај мене дома така на џин тоник пример, и после одиме се журкаме до затворање. Ако сакате и со снег ќе се потепаме таман ни заврна.