Ni drugarka nekam da mi e sekoja a bliskite na prsti na edna raka se brojat,arno sto ima sto da se broi
Ви благодарам на сите Сепак мислам дека ќе го одберам детето наместо другарката..некако како да се надополнуваме со него, преубаво и забавно ми е, ми ја исполнува секоја желба (бар досега).. а другарката што знам некако почнавме да се оддалечуваме и таа само за нејзе си гледа..само ми е страв детево да не се оддалечи од мене заради неа
Истото и мене ми се случува кога ми пишува некој или ми се пушта другарките постојано викаат дека е грд оваков онаков,дури кога излегував со еден другарката моја го беше аднала на сите социјални мрежи и ми кажа еднаш дека на неа и бил симпатија мојот мувач...Од тогаш сфатив дека сето тоа го зборуваат од љубомора и дека им е криво ако фатам некој јас а тие не.Ама тогаш бев глупа и ги слушав нив сега се ми е јасно и не слушам никој.Ако мене ми се свиѓа дечкото ќе одам со него ако не не.
Taka treba za deckoto ako sakas da ako ne ne,nema sto drugarki pamet da solat i se e toa samo ljubomora i zavist a toa ne e prijatelstvo i takvi ''prijatelki'' nikoj ne zasluzuva i ne treba da ima.
На мои години е многу тешко без другарки,повеќето се омажија,тие што не се заминаа во странство и немам со кого едно кафе да испијам,а јас бев секогаш таа што ги ислушуваше,на сите помагав и сега останав сама бидејќи не гледав мојот живот да си го средам и им угодував на сите,ако е некоја за дружба нека пише.
Која е потребата да споделуваш со другарките за контакти на социјалните мрежи? Колку помалку коментираш за приватноста со нив, подобро за тебе. Секој е одговорен за својот избор.
Размисли дали треба да си во таков круг на другарки. Се лутат ако не им кажеш, а ти расипуваат ако им кажеш..
Прво тие ќе се лутат што не си им кажала, а потоа ти ќе им се лутиш што завидуваат и ти прават интриги. Убаво се дружите
Тоа што сакаш ќе кажеш, тоа што не сакаш нема потреба до детали. И во мое друштво имало и има такви, но секој сам треба да си знае што треба а што не да сподели. Али се учи се со време.
Zdravo dechki Eve ide nova godina a jas nema so koj da slavam Imam edna drugarka so koja shto sum mn mn bliska ama taa kje slavi so momichki so koj jas ne si zhiveam vekje podolgo vreme Dodeka na druga strana imam "drugarki" ako mozham da gi narecham so koi do vchera bevme mn bliski ama sega i ne e bash taka i nwveruvam toa da se smeni Neznam shto da pravam a doma da slavam nesakam.... Help
И јас немам, освен една другарка ама таа не излегува и да излегува ја не планирам сами да сме, така да дома седи си и гледај си филм и тоа е тоа, друштво, дечко ќе си дојде на свое место. Ако не сакаш дома тогаш излези си со нив и трпи ги, друго незнам што да ти кажам