Јас мсилам дека жените овде можат да пружат огромна поддршка, и совет да дадат... Мажите некако со друга цел се овде (секако чест на исклучоци)
Немам намера да застанувам сам во одбрана на мажите на женски форум. Се надевам дека нема да бидам стигматизиран.
Реално, вчера спорев на оваа тема со другар. Сите жени биле исти, ги сакале неговите пари а сакал да се жени и да иде преку океанот. Му докажував од лично искуство за девојки кои сум ги запознал кои не биле за пари ни најмалку и дека сега се успешни сопруги и сеуште се такви.Не генерализирај му викам. А он пустиот ем удира чалам со парите ем се прави светец кога ќе му се залепи некоја која ја заслепела сјајот на парите. Затоа ми е ептен примитивно уште од прво до четврто кога не делеа на школо во групи машки против женски а јас сеуште гледам се делат и на форум тука такви мислења.
И мене еден другар вака постојано ми се жали а сите слики што ги става му се само за да покаже колку пари има.. Нормално дека само такви ке се лепат
Здраво дечки, океј имам 20год, студирам и мојот социјален живот е на релативно прениско ниво...Немам друштво и искачам само на специјално однапред договорени средби(секогаш од мене организирани) Лол. Едноставно супер ретко мене некој да ме покани онака. Дали имате некои препораки каде може да се запознаат нови лица? (Освен факс и библиотека) Денес за жал сите гледаат во телефонот, а не околу себе и не ги интересира за другите освен ако немаат некаква потреба. Што да се прави во оваа на изглед "безизлезна ситиација"? Дали можеби и тука има некој како мене? Кој е следниот чекор?
Кој не е активиран, тренинг завршен, кај симпатија вратено, винце со пријателка испиено.. Ехее уживаме
Не знам дали да пробам Ајде сепак. Барам луѓе за дружба,муабет . Ако има од Скопје пишете ми . 30,машко, сингл од Скопје .