Да се приклучам и јас слабо другарки имам периодов некако сите на своја страна отидоа еве од мене, да ни тргне.
Ако на некоја девојка и пишеш „здраво„ на ФБ , што мислиш колку ликови и пишуваат истото , со што ти се одвојуваш за да ти одговори на тебе ? Нема обврска да одговори на никој . Према тоа треба да бидеш различен
Еве сум и јас сингл за жал не сум од Скопје инаку идев али планирам и јас да се начукам и ќе си купам поклонче ❤️
УФФФ , осеќам иронија Сепак мислам дека е најдобро да останеш вака , да кукаш што си сам. Сигурен сум дека десната рака ти е полна со плускавци. Со среќа !!!
Охооо, си ја сакам најмногу. Како што излегов од токсична врска ништо не ме запира, секој ден уживам и правам што сакам, а за дечко верувам во љубов ама не сум спремна. Сепак прекрасно би било женско друштво да се соберевме за валентајн ама ете, ќе се напијам и за вас
Здраво, некој расположен за муабет? Направив сега профил со цел да ја разбијам досадава во недела навечер... Не сум имал сериозна девојка до сега и имам 22 години... Студирам и работам... До душа мислам дека има надеж