1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ем Сингл, ем без пријатели. Што понатаму?

Дискусија во 'Сингл' започната од TheCandy880, 20 август 2010.

1. endlesslove

endlesslove Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    77
    Same sis. Пиши ми ако сакаш

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Aenarion

Aenarion Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    421
    Можеби некои имаат можност да запознат и оформат нови друштва преку клубови за: планинарење, велосипедизам, гејмање, волонтерски акции итн но од мое искуство таму секогаш се веќе постоечки друштва кои горе-доле се познаваат меѓусебно и сум се чувствувал како натрапник кој им навлегува во нивен свет така да може да се каже дека нови луѓе за дружба запознавам речиси секогаш преку веќе оформените друштва кои датираат од школо, факултет или работа.

За луѓе кои бараат нови другари а се веќе 25+ години тогаш мој совет би бил да се обидат да се пронајдат наново со стари пријатели и колеги.

3. Ane_na_Bisera16

Ane_na_Bisera16 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    316
    Smeni rabotno mesto I odma kje najdes novo drustvo, za drustvo ne e problem, emotiven partner e tesko da se najde.

4. Aenarion

Aenarion Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    421
    Споделував мислење за некој кој има проблем со наоѓање нови пријатели, јас си имам неколку друштва додека за партнер имам кренато раце.