Кaкo се пoгoдијa кoнцертиве. Ги немa, ги немa и нa крaј сите ќе дoјдaт. Акo си нaјдaм друштвo сигурнo oдaм.
И јас би за партер, ама кај ќе се буткам... ништо, нареден пат... другиве цени ми се сулуди за места толку оддалечени од сцената. Па во Белград во 2009 кога бев, платив за две карти 50 евра, за места на трибина, што овде се 1990 една. И пак имавме супер места, не бевме толку далеку од сцената.
Супер е што е партер најефтино, само да не се распродадат одма Јас и да не најдам друштво сама одам ова не се пропушта.
Јас планирав фан пит ама сега кога видов што, како, не сакам да се губам низ гужвата, најверојатно на трибина ќе одам.
Нема да доаѓа следен пат, едвај и сега го натерале. Инаку и моментално цените за концертот во Белград се поефтини.
Толку е мојата за Бг фан пит.. Зборам за другите карти. Имаше промоција, па најефтината беше околу 16-17 евра, што е помалку од најефтината 1500 кај нас.
Затоа кажав дека едвај го донеле и нема да доаѓа пак. Јас не ни ја сфаќам поентата на концерт во Борис ама ај.
А од каде знаете вие дека едвај го натерале? Да не бевте таму и го слушавте разговорот или имате информација од прва рака?
Kakva karta ke zemate ? Ne znam ako zemam golden pit da ne ne fatam mesto i da bidam na krajot i nisto da ne vidam , plus ke me fati panika od mnogu guzva haha, a ako zemam na tribina Б2 или 14 em mesto ke imam za sedenje em ke si go gledam Enrique od daleku
Јас ќе земам Golden Pit и ќе гледам да не ме фати гужва. Таму ми е поевтино и Енрике ќе го гледам од блиску. До сега на никаков концерт не сум била па не знам како е редоследот на влегување, ама ако треба прва ќе се нацртам пред врата и ќе чекам, луди детски мозок имам знам