Е што не дискриминираш нас машките... И јас сакам да пеам со него. Само вие ли ќе се качувате на бина. Бар да се бацам со таа што пее со него девојката.
Нека му е најсреќен роденденот, нека не почестува со уште многу песни и нека ни направи најубав концерт за паметење и уште многу концерти да ни одржи во скопјево
Среќен роденден Енрике, голем да растеш. Бај д веј, ако ја видиш поракава тука, сакам да ми ја испееш новата песна на концертот во Софија, зошто тука незнам дали ќе дојдам. И ако сакаш да ти купам нешто за роденден, пиши ми во лп.
Девојки,земав и јас карти и ги испечатив - тоа преку маил што ми стигна. Дали треба порано да ги земам картите или може на денот на концертот? Како одат тие работи, и од колку часот ке биде концертот?
Изгледа сите се молат Енрике да ги извади баш нив на сцена само јас се молам да не ме извади баш мене. А ништо чудно и тоа да се деси... за да ми рече да пеам со него и да се избрукам штом отворам уста... ќе му ја испеам песната во дет метал верзија.
Им пишував на Авалон, рекоа останале карти само за трибини, но не ми одговорија на кои продажни места поконкретно ги има. Ако знае некој да ми одговори, би му била премногу благодарна
Не знaм зa нa други местa, aмa вo Верo вo 7Д кинoтo ти ги печaтaт нa лице местo, би требaлo тaму дa ти зaвршaт рaбoтa.
@Ketchup A каква е постапката, тоа со печатењето? Треба нешто од некаде да симнам или? Бидејќи не сум многу упатена Ти благодарам за одговорот
Не, не. Нaјнoрмaлнo oдиш и си кaжувaш еднa кaртa зa нa Енрике и тaa ти јa печaти, две минути рaбoтa. Ти сaмo плaќaш. Немa прoблем.