СОВРШЕН,СОВРШЕН,СОВРШЕН -Толку имам да кажам јас Кога излезе на бина мислам како лист треперев...што да правам љубов ми е Инаку супер журка направи,одличен беше и многу брзо помина,најверојатно од што бев превозбудена хаха
Супер помин и добро е што не каснеше многу, само кратко траеше саат ипол. Инаку се избуткав напред во прв ред од страна и си го гледав од блиску, многу е убав во живо и на Tonight дојде до тоа звучниците пред нас си клекна и ни пееше и јас му пеев Tonight i'm fucking you Се качуваше на звучници, столчиња по трибини, но не изнесе никој на сцена.Се на се убаво
значи подобро не можеше!!! не ја испеа Duele el corazon и el Perdedor ама нема врска ако го има некоја shake-ot на bailando нека го сподели мене ми изгасна телефонот баш тогаш и не ми се сними ( однапред ви благодарам)
Naminav na profilot na fb znaci komentari od grcite leleee vednas so toa deka mak e grc ma mnogu mue gajle na covekot za tie grcki gluposti
Не знам за вас ама јас се заљубив во гитаристот. Му се насмевнав и ми возврати и тој три - четири пати. Ах Концертот беше супер, само крајот не ми се допадна, така наеднаш ја напуштија сцената сите без да кажат нешто... ама со гитаристот си мафнавме со рачињата
Со Алекс? Леле кој шмекер еееее. Ние во Белград си се шмекавме. И трзалица ми фрли. Првата ми ја собраа, па ми фрли пак срцката.
Кој гитарист тој со кратката коса или тој помладиот бушавиот? Јас си се смешкав со тој со кратката коса пред мене беше Sean Hurwitz
Поубав концерт здравје... Супер си поминав, дури и малце ми беше. Без зборови ме остави. Само крајот некако неочекувам ми беше, наеднаш замина од сцената, јас мислев уште ќе трае. Ама се на се, одлична журка. Го чекам пак. Само да ве прашам, што мислите за озвучувањето. Јас кога зборување ништо не го разбрав, кога поздравување и го претставуваше бендот.