@Summerlover и Nunca te olvidare не ја испеа ама ние секако нема да го заборавиме Ако стварно е задоволен (како што велат) ќе се врати и ќе ни ги испее Со телефоните мораше да се овековечи моментот со ставање на слики и видеа на снап Среќа кај мене сестра ми беше задолжена за сликање, мое беше само да слушам, гледам и уживам
@Victorian И кај мене сестра ми си снимаше и сликаше тоа што и беше омилено. Аз пак, исклучив се живо и диво и си поминав најубаво во животот, баш скокајќи и пеејќи од почеток до крај Па не денот, абе животот ми го направи!
Е да си жива и здрава Да ми ја испееше Нунка те олвидаре и Вип ќе беше поплавс од мои солзи И Duele él corazón ми фалеше... Ама во глобала , најдобар концерт што и се има случено на Мк , за Енрике немам зборови... И 5000 да е карта , пак би одела.
Јас дојдов до неофицијална информација дека кога го интервјуирале рекол дека на крајот тоа што заминал без поздрав значело дека ќе има продолжение, дека ќе се видиме пак. Сакам да верувам во ова но кога ќе го најдам тоа интервју некаде објавено или спомнато нешто такво, тогаш ќе верувам.
Еј јас се шлапкав со Енрике,тој бакнежо шо сите го збораат (ако се лажиме хахаххах) Море бе министеркава се виде со лепотанот,јас седи симона дома,глеј фудбали...
Срам да ти е. Јас цел месец му трубев на дм да одиме ми вика, ќе ми љубомориш ко ќе ме земи мене да ме шлакни. Like I'll care. Патем убо си поминавте?
ха-ха-хаааааааааа такво шлапкање немаат доживеано ни чичо Суљо со Хурем по реченицава ќе познајш како поминавме
Уште не можам да си дојдам при себе колку беше УБАВООООО ПРЕКРАСЕН КОНЦЕРТ,цел живот ќе го памтам се надевам дека ќе дојде пак незаборавно искуство
Зимски сон Абе па ние цел живот го чекавме да дојде, што се 2 години Само да не испадне работата како Чекајќи го Годо
Здравје со ќеркича да те видиме и таа да лудува по нашиов. Јас за 2 години поголема ќе бидам ќе имам шанси за на сцена да ме извади хуху *си изнаправив филмчиња ама ако