Јас бев исто така многу сечена и баш на газ не можев да си седнам цел месец можи и дури по месец дена докторката ми рече спреј Силбен Нано да земам па така од него за 3 дена ми се среди. Тој кога ќе прсниш е како пудра и суво го држи местото како фиксирано, малку беше поскап ама ако не беше тој уште мака ќе имав. Со течно сребро е, хијалутонска киселина и други чуда.
Колку пати на ден може да се користи? Колку е тој? Веќе толку пари за се сум дала, ќе дадам и за него ако треба... Еве виоплекс го зедов, за него доста читав дека го фалат, но ако не помине ќе виддам со овој..
И виоплекс е ист, прскаш на раната и се прави како пудра го држи местото суво, јас после секое одење во вц се одмивав со вода и со бебешки сапун, после тоа прскав од спрејот. Раната многу брзо ми заздраве, може за 10тина дена, ама така како тапа болка и пецкање осеќав до кај 3ти месец негде.
Силбен Нано е околу 600 ден и е стварно закон. Јас ако не беше тој не знам што ќе правев, мене само тој ме спаси
Мене за првото ми рекоа ништо. Ама оштетена бев многу, распукана сечена, внатре надвор... И јас ништо само се туширав. Месец дена многу ме болеше немав седнато и си земав спреј, се оправив магично. Сега здравје, одма од болница спреј, не трпам месец дена...
Јас со двете се одмивав само со солена вода. Ми помина за околу 20 дена, иако со второто бев многу шиена.
Женски фала на советите за Виоплекс спрејот. Втор ден го користам ама веќе осеќам подобрување. Но почнува да ме чеша уф, тоа добро е или не?
Баш магичен мене во болница ми рекоа само вода. Август ,од жешкото плус долен веш што облеков кога се воспали црвена потечена секаква и поранешната матична вика само бивацин ( виоплекс) и за два дена се ми помина третиот и седнав .
Пак јас Од Виоплекс ми беше подобро ден, два.. потоа пак исто.. Имам и мал оток, зедов ациди борици сега, како се употребува знае некоја? Страв ми е да не имам и гној, страв ми е да ја видам ранавааа уфф