И јас како @Kukla994 помислив, па стварно... нема смисла. Дома подобро маж ти/жена ти нека те измасира, барем ќе има хепи енд а не со подвиткана опашка да си одиш.
@Bender Rodriguez Ja I bez toa sum na tvoja strana. Plus imam poznanici na forumov pa...lesno e ke te pratime nekako NO, no, nemoj da te lazat ovie da ojs pa da im kazes kako bilo drn drn... Znaci nema sex- nema da odat. E sea poso nema sex aj odi ti pa kazini posle kako pomina nie I onaka nema da ojme. A da imase zadovolstvo do kraj, mislis ke te pratea tebe??? Ne be duso, sami ke odea a nie togas nemase ni da razbereme deka bile....!!! Nemoj Bender, nemoj, ne se zalazuvaj...nemoj.
хахахахахахаа абе те обожавам! Јас не сум по вакви ми ти работи, не сакам допири од непознати, знам дека нема да се опуштам убаво...
Ако некој е по курви за 4.000 денари во Прага ќе ебе топ модел. Не знам кои дефектни фаци би платиле за ова чудо, а ги има. Знам дека ги има.
Не е тука поентата кој е чесен или не, туку самата ситуација. На убава и згодна девојка не и требаат 4.000 денари и масери да ја задоволат. Фино-лепо ќе си излезе во град, ќе даде сигнал и за некоја минутва 100 машки ќе и се залепат да ја честат. Може да бира кај сака и со кој сака. Веројатно ваков вид услуги користат жени коишто изгледаат многу лошо и тешко им е да дојдат до машко.
Sto e bitno koj kako izgleda,neznam. Na zgodna zenska ke i se zalepat i ke ja cestat i masiraat ama nee*bana nema da ostane. Grdata koja ke si plati masaza,toa i ke si dobie
Не верувам дека некое женско воопшто било или би отишло на еротска масажа. Ова ќе е преполно со 50-70 годишни чичковци.