А кој рече дека сум културна?  Па и дама со педигре? На кучка ли ти личам Ти масираш? Ако масираш кажи.. ако не масираш магла од темава
Видов на ФБ една реклама.. Ако му треба на некого нека пише, ќе ви дадам линк Имаат и машки масер..а сензуалната масажа подразбира само масажа...да се разбереме Се наоѓаат во Ченто и цената не им е како во Валијант.. И нормално, важи само за жени..затоа и на Фемина промовирам
Две масерки.. Сериозно не си слушнала до сега за кралска масажа со 4 раце? Ќе поверувам само ако не си по масажите..
@Dust Ја сум по масажите, ама не сум детално запознаена со различните термини во салоните Зар е грешно човек ако нешто не знае?
Не знам... Маџари е познато по масажите. Извор: http://star.vest.com.mk/default.asp?id=164127&idg=9&idb=2610&rubrika=Makedonija Во случај да го тргнат од архива по некое време/за принтање: http://km.mk/pop-2009-02-27.pdf
Леле комши... од кај ги ископа овие хаха Па ни јас не го знам "студиово" Да не е она над Кисми? На друго не ми текнува хахаххаха За овие во Ченто знам дека се Ок.. комшивка наша отиде и преживеа.. Така да...
Очигледно се работи за недоразбирање. Попот отишол да им го просвети бизнисот, за среќа. Отишол на чатење на јавна куќа. Шега на страна, Искрено не знам прецизно каде, на времето беше актуелна веста еден краток период, јас од тогаш некако сум запомнил дека е во склоп на зградите спроти Кино Маџари, горе на спрат, сега има аптека и банкомат на УНИ Банка тука на приземјето, порано таа аптека беше Славија продавница, така нешто - дали е точна локацијава врска немам. А дека се случило - прилично сум сигурен, да.
Тоа е, над ВИП до Кисми хаха Кога ќе помислам подобро и мене ми текнува на некој скандал, ама не знаев дека е со попов
Абе бапче,каде има вакви масерки,кажи,не би ни било срам,и двајцата би отишле. Па нека масират нека не растурат масерките.
хммм, кога сме веќе на темава и јас масирам добро, имам и книга за масажа и плус масло за масажа. Баталете Валијант, скапи се. За обична (или еротска) масажа доаѓам на повик, пишете во инбокс ќе се договориме за цената.
Client: What's in the massage oil? Massage Therapist: Patchouli and some Rosemary. It smells nice. I tried using holy water once but it burns! It BURNS!
Масер со долгогодишно искуство рилакс,антистрес масажа Масирање со бекутан млеко за тело - 0 денари Масажа за задник - 100 денари Чоколадна масажа (додека те масирам јадеш чоколадо кое самата си го купила) - 100 денари Масажа на гради (ананас третман)- 30 денари Во ПП кај мене
Ауууууууууу..ппу, како не ти е срам со ваква никаква мизерна понуда па уште да ти пишеле во ПП Па на ова горе понуденото нема ни ЗАГОРЕНА да ти се јави а камоли некоја нормална жена