Леле дали сте го гледале филмов. Колку една жена може да смени маж? Какви зборови? СЕ уништив од плачење на филмот. Споделете мислење кој го гледал.
ПРЕКРАСЕН МИ Е Го имам гледано милион пати,еден од најомилените ми е.Колку и да го гледам,секогаш плачам. Спојлер една од најтажните сцени ми е кога он и спрема подарок за Божиќ и кога ке сака да и го покаже,ке види дека таа е онесвестена аууууффффф
А моментот со часовникот, кога му го зима и кога му кажува дека ќе му го врати тогаш кога најмалку очекува. И, да. Токму така, тогаш кога најмалку очекува. СЕ уништив бре од плачење на филмов.
Значи кога го видов насловот одма морав да пишам , бидејки ми е еден од омилените филмови , филм на кој сум плачела како мало дете, иначе не плачам по филмови, али овој глумец ми е слабост нема утки , одличен филм ,кој не го гледал препорачувам да го гледа
А моментот кога Винончето му кажува јас те спасив за сите жени, добро бре феминки дали жена може да смени маж или пак е тоа само филмски? Уффффффф.
Леле никако го немам целосно изгледано филмот. Спојлер Ај некој да ми каже од што умира Винона? Од што е болна?