Другарка ми сака да направи. Сега ја интересира дали горниот и долниот дел на увото ќе бидат повторно клемпави, зашто погоре пишаа дека само средината на увото се оперира... ?
Moже ли неколку од вас да ми пратат во ЛП повеќе информации од тие што ги набројавте, колку пари ве чинеше во целост, ако е можно целосно име на докторот, во која болница а доколку сте во можност и број. Ви благодарам.
Ќе може ли и мене исто повеќе информации, каде, кој доктор, колку пари и се околу операцијата? Plssssssngirlssss
Јас сакам да направам корекција на ушите.. Веќе имам 16 години и не сакам да ја носам косата пуштена сите ме прашуваат зошто не ја врзувам .. јас мора да лажам дека така ја сакам(а не е така :/ ) Ако може некој цената да ми ја каже и добар доктор.. Благодарам
Ќе може ли и мене исто повеќе информации, каде, кој доктор, колку пари и се околу операцијата Bo ProMEDIKA .
Jaс правевев корекција вo државна кај доктор Џoнoв, конештоше 20 000 денари, за вreмe на операцијата ич не боли, после тоа бoли ама нe мнoгу Акo вe интeрeсира нешто повеќе слободно пишете
Јас сега правев операција, на државна кај Д-р Фродита Јакимовска. 150 евра е од уво. Со локална анестезија се прави и се помина супер. Боли додека зараснува ама ништо страшно не е )
Јас се правев корекција на уши и сум презадоволна, вреди да се направи. Сега веке си ја носам врзана косата . Ако сака некој може да ме праша во врска со операцијата. позз
Здраво Vec, ќе те молам ако можеш да ми одговориш во која болница се правеше операција, кај кој доктор, дали се закажува преку матичен доктор, треба ли упат и контакт тел., ако знаеш да ми пишеш. Ти благодарам однапред. Поздрав.
Здраво би сакала ако некој се има правено корекција на уво кај др Темелко Србиновски да ми каже контакт телефон или меил,дали одма те пуштат дома откако те направат операција на ушите или остануваш во болница да лежеш. однапред ви благодарам Поздрав
Јас за ова цел живот комплекси си имам. Како бебе убави ушиња сум си имала ама сум го свиткувала при спиење и сега само левото ми е клемпаво. Многу сакам да го оперирам, зборував со моите и рекоа може. Сакам во државна, мислам дека не е страшно па зашто да фрлам 300 евра кога можам со помалку да минам. Кој доктор ми го препорачувате, и колку се плаќа за едно увце? И ако знаете за колку време ке можам да ја направам операцијата от6како ке закажам, зашто сакам да го минам тоа за време на зимски распуст?
Операцијата на уши во државна болница воопшто не е скапа. Мојата колешка ја направи операцијата пред една година и беше многу задоволна.
Jaс правевев корекција вo државна кај доктор Џoнoв, конештоше 20 000 денари, за вreмe на операцијата ич не боли, после тоа бoли ама нe мнoгу Акo вe интeрeсира нешто повеќе слободно пишете .. Јас сега правев операција, на државна кај Д-р Фродита Јакимовска. 150 евра е од уво. Со локална анестезија се прави и се помина супер. Боли додека зараснува ама ништо страшно не е Зошто некој велат 3000 ден а некој 300 евра ?
Мило ми е што ја најдов оваа тема, има многу информации и искрено отворив акаунт само за да ве прашам дали е вистина откако ќе се оперираш секогаш имаш болки кога некој ќе ти го витка или ти пак кога ќе ги виткаш ушите ?
Те молам кажи ми каде ја правеше операцијата, кај кој доктор и колку пари чини??? Јас имам огромен проблем што не можам да си ја фатам косата ама пусти страв од операција...те молам кажи ми како се одвива операцијата, боли?? Те молам за повеќе информации, плс. Те молам кажи ми каде ја правеше операцијата, само 3800 те чинеше?? Те молам кажи ми кај кој доктор ја правеше и ако може бр., болеше ли?? Колку време трае операцијата, те држат во болница и колку време си со завој?? Плс.
Дечки ајде малку понови информации на оваа тема.. кој правел во последно врем, каде и колку го чинело? Тнх однапред
здраво сакам да направам операција на уши се распитав дека во воена болница било најевтино а резултатите одлични.....Дали некој има број од таа болница или докторот или пак се има правено таму операција на уши нека пише детално...позз