Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Естетска корекција на уши

Дискусија во 'Лице' започната од andrijan4ee, 25 април 2010.

1. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Другарка ми сака да направи. Сега ја интересира дали горниот и долниот дел на увото ќе бидат повторно клемпави, зашто погоре пишаа дека само средината на увото се оперира... ?

2. whistle

whistle Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    68
    и јас направив корекција ако некој го интересира нешто може слободно да ме праша :D

3. aleks-pile

aleks-pile Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    whistle ќе можеш ли да ми кажеш каде, кога и колку чинеше операцијата и нормално кај кој доктор?

4. whistle

whistle Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    68

ти пратив лп :)

5. cecka1

cecka1 Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Moже ли неколку од вас да ми пратат во ЛП повеќе информации од тие што ги набројавте, колку пари ве чинеше во целост, ако е можно целосно име на докторот, во која болница а доколку сте во можност и број.
    Ви благодарам.

6. makedonista

makedonista Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    0

Ќе може ли и мене исто повеќе информации, каде, кој доктор, колку пари и се околу операцијата? Plssssssngirlssss

7. tasterka

tasterka Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Јас сакам да направам корекција на ушите.. Веќе имам 16 години и не сакам да ја носам косата пуштена сите ме прашуваат зошто не ја врзувам .. јас мора да лажам дека така ја сакам(а не е така :/ ) Ако може некој цената да ми ја каже и добар доктор.. Благодарам

8. Baqat

Baqat Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ќе може ли и мене исто повеќе информации, каде, кој доктор, колку пари и се околу операцијата Bo ProMEDIKA .

9. angel007

angel007 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Jaс правевев корекција вo државна кај доктор Џoнoв, конештоше 20 000 денари, за вreмe на операцијата ич не боли, после тоа бoли ама нe мнoгу
    Акo вe интeрeсира нешто повеќе слободно пишете :)

10. Sm1ley

Sm1ley Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2013
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    74
    Јас сега правев операција, на државна кај Д-р Фродита Јакимовска. 150 евра е од уво.
    Со локална анестезија се прави и се помина супер. Боли додека зараснува ама ништо страшно не е :))

11. A-D.1518

A-D.1518 Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Јас се правев корекција на уши и сум презадоволна, вреди да се направи.
    Сега веке си ја носам врзана косата :) . Ако сака некој може да ме праша во врска со операцијата. позз

12. danielce86

danielce86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

Здраво Vec, ќе те молам ако можеш да ми одговориш во која болница се правеше операција, кај кој доктор, дали се закажува преку матичен доктор, треба ли упат и контакт тел., ако знаеш да ми пишеш.

Ти благодарам однапред.

Поздрав.

13. danielce86

danielce86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво би сакала ако некој се има правено корекција на уво кај др Темелко Србиновски да ми каже контакт телефон или меил,дали одма те пуштат дома откако те направат операција на ушите или остануваш во болница да лежеш.

однапред ви благодарам

Поздрав

14. babyboy123

babyboy123 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    17
    Јас за ова цел живот комплекси си имам. Како бебе убави ушиња сум си имала ама сум го свиткувала при спиење и сега само левото ми е клемпаво. Многу сакам да го оперирам, зборував со моите и рекоа може. Сакам во државна, мислам дека не е страшно па зашто да фрлам 300 евра кога можам со помалку да минам. Кој доктор ми го препорачувате, и колку се плаќа за едно увце? И ако знаете за колку време ке можам да ја направам операцијата от6како ке закажам, зашто сакам да го минам тоа за време на зимски распуст?

15. Kiti2.0

Kiti2.0 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Операцијата на уши во државна болница воопшто не е скапа. Мојата колешка ја направи операцијата пред една година и беше многу задоволна.

16. angela66

angela66 Активен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Jaс правевев корекција вo државна кај доктор Џoнoв, конештоше 20 000 денари, за вreмe на операцијата ич не боли, после тоа бoли ама нe мнoгу
    Акo вe интeрeсира нешто повеќе слободно пишете :)..

Јас сега правев операција, на државна кај Д-р Фродита Јакимовска. 150 евра е од уво.
    Со локална анестезија се прави и се помина супер. Боли додека зараснува ама ништо страшно не е :)

Зошто некој велат 3000 ден а некој 300 евра ? :)

17. a.k

a.k Нов член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Мило ми е што ја најдов оваа тема, има многу информации и искрено отворив акаунт само за да ве прашам дали е вистина откако ќе се оперираш секогаш имаш болки кога некој ќе ти го витка или ти пак кога ќе ги виткаш ушите ? :^)

18. makedonista

makedonista Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    0
    Те молам кажи ми каде ја правеше операцијата, кај кој доктор и колку пари чини??? Јас имам огромен проблем што не можам да си ја фатам косата ама пусти страв од операција...те молам кажи ми како се одвива операцијата, боли?? Те молам за повеќе информации, плс.

Те молам кажи ми каде ја правеше операцијата, само 3800 те чинеше?? Те молам кажи ми кај кој доктор ја правеше и ако може бр., болеше ли?? Колку време трае операцијата, те држат во болница и колку време си со завој?? Плс.

19. Rak-2012

Rak-2012 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Дечки ајде малку понови информации на оваа тема.. кој правел во последно врем, каде и колку го чинело?
    Тнх однапред :)

20. anonimen007

anonimen007 Нов член

Се зачлени на:
    17 декември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    здраво сакам да направам операција на уши се распитав дека во воена болница било најевтино а резултатите одлични.....Дали некој има број од таа болница или докторот или пак се има правено таму операција на уши нека пише детално...позз