Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Естетска корекција на уши

Дискусија во 'Лице' започната од andrijan4ee, 25 април 2010.

1. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Ме исплашивте сега со болкиве... :worried: а сакав да направам корекција, и ќе направам one day!

Туку...
    Има ли кај нас вакво нешто?! :?: Ако има каде и колку чини?
    Не сум знаела дека постојат вакви, а баш еднаш гледајќи се во огледало си викав ми иде да си ги залепам ушите со некој фластер... навистина имало и такво решение. :lol:

2. StormRider

StormRider Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    52
    Не би знаела да кажам дали има, јас немам сретнато. *Јас немам пробано, ова е линк за пример. :)

http://www.ebay.com/itm/OTOSTICK-AESTHETIC-EAR-CORRECTOR-8-UDS-/200922453148

3. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Па може и да има по подобро снабдениве аптеки. Има мислам и бугарски вакви Otostick, само којзнае колку лепат. :lol:

4. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    zoshto nekoj bi sakal da prai korekcija na ushi ?

EDIT: zoso nekoj bi sakal da prai korekcija na bilo shto, ako e roden taka ?

5. korcula1

korcula1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Еве ви број од докторот 071-292-046 Раде Филиповски работи во 8 септември

6. slatka12

slatka12 Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    здраво, нова сум на форумов сакам да прашам направив корекција на ушите пред 18 дена и ги извадив конците пред 8 дена и сега кога се вртам соглавата на лево или десно ме тегни кожата зад уво како недоволно кожа да имам, а други проблеми немам никакви супер поминав на операција и после операција имав болки само 1 час позз

7. Sweet94

Sweet94 Нов член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ke sakas li da mi kazes kade ja napravi operacijata, kaj koj doktor i kolku plati? I jas sum sakam da napravam

8. slatka12

slatka12 Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Ja napraviv vo prilep kaj bojan risteski doktorot si ima privatna ambulanta i plativ 12 000 denari a vo niv e vklucena (operativen zafat, kontroli od 3 do 4 pati duri se nosat koncite i vadenje na konci)

На Gogodidi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sweet94

Sweet94 Нов член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ima li nekoj nekoj koj e zapoznaen poveke za momentalnite ceni vo Skopje vo voena ili vo Shtip. Da mi spodelite iskustva dali ste zadovolni od korekcijata tie sho ja imate praveno i dali bi mozelo da se napravi sega vo mart ili april?

10. Модо

Модо Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    90
    Дечки не идат веќе преку фондот естетски корекции. Нова цена во воена кај Раде Филиповски или било кој е 15 000

11. Sweet94

Sweet94 Нов член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    koj den e doktor Rade Filipovski vo voena? I dali moze da se odi prvo na razgovor kaj nego za korekcijata pa posle toa da se zakaze termin?

12. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    55
    Jas pravev korekcija na ednoto use kaj doktor Rade, zadovolna sum mnogu, mi beshe golem kopleks nikako ne ja nosev fatena kosata, megutoa jas se pravev privatno togash toj beshe zaedno so uste eden doktor (sto ne mu go pamtam imeto) ordinacijata mu beshe vo kisela voda, ova beshe tocno 5 godini me pravea so lokalna anastezija, operacijata traese nekoj 2 saati i me kostase 300 evra, i ne beshe uopste bolno samo beshe malce jezivo deka sepak na use e....cudnicko e koa te sechat (kako drvo da sechat ):D za site sto ve strav i se mislete i imate kopleks ne razmisluvajte voopsto pozdar

13. Sweet94

Sweet94 Нов член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    I mene mi e strav ama moram da se napravam za da mozam kosata fatena da ja nosam. Mnogu se zadovolni od doktorot Rade i zatoa sakam kaj nego. Sega me interesira koj den e vo voena bolnica i posle operacijata kolku vreme se nosi zavojot?

14. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    55
    Pa jas go nosev zavojot nekoj 2 nedeli i posle nosev edno od apteka kako stegac za glava, sto mnogu stega...inache rasprasaj se najdi mu broj i dogovori se kje ti kaze on koga e tamu da otidesh
    prvo na razgovor i posle da ti najde termin, mene 1 godina me vleceshe samo toa me nervirashe dodeka mi zakaze, sve nesto mu ispagjashe, pa ne beshe tuka i toa so bev na privatno ali moze sea e podobren u organizacijata :D

15. Meche123

Meche123 Нов член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Мене ушите ми беа проблем веќе подолг период и не можев ни косата да ја носам фатена така да решив конечно да ја направам операцијата.
    Се оперирав пред точно една недела во државна болница, операцијата чинеше 19 000... Операцијата се прави со локална анестезија, ништо не осетив но знаев во секое време што прават хахаха кога сечат, кога шијат...траеше 1 саат и 15мин...
    Потоа ме пуштија дома и јас искрено имав големи болки првиот ден но потоа ништо не ми беше. Еве сеуште сум со завојот на глава и во петок чекам да ми го извадат и да си ги видам ушињата хахахаха :D

На elena8 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    55
    Uste
    Ne se razocaruvaj ako uste ti se oteceni i ne ti izgledaat kako so si zamisluvala kje treba da pocekash barem najmalku mesec vremee za da gi vidish normalni ( baremn kaj mene beshe taka)a i uste deka ne e ubavo zazdraveno kje ne mozat ubavo da legnat :D inache i jas nikako ne nose fatena kosa ama sega pa ne ja pustam :D i uste edno mn kje ti e jezivo koa kje idesh na frizer i koa kje te fatat za uvo ili taka pozadi jas se sum so rakata na usteto koa me mijat kosaa ili koa me cepkaaat tamu u blizina :D ne znam dali samo mene mi se slucuva ova
    ili i na drugi sto pravele korekcija

17. Meche123

Meche123 Нов член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2

18. Ferhundela

Ferhundela Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    55
    Toj stegacot ubiva kolku stega ali nosi si go, dobare ... do leto kje imas novi usi i kje setash po bazent so fatena kosa, kje videsh kolku raat kje ti bide.... :P :D

На elena8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. elena8

elena8 Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Vo vrska so cenata dali moze da se plaka na rati ili mora naednas 19 000 ? i kako e sega so usite vo red e se pribrani kako sto treba?

20. Meche123

Meche123 Нов член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Аууу за цената стварно не сум информирана не знам, јас платив одеднаш 19 000, извини стварно не знам да ти одговорам :( а што се работи за ушите јас сум ПРЕЗАДОВОЛНА, не знам како да опишам колку сум среќна и задоволна. Конечно можам да си ја фатам нормално косата во репче без да мислам дека некој ми се смее колку сум клемпава, презадоволна сум, еден месец помина и ушите ми де топ :D

На Ferhundela му/ѝ се допаѓа ова.