Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Естетска корекција на уши

Дискусија во 'Лице' започната од andrijan4ee, 25 април 2010.

1. elena8

elena8 Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    EE super bas mi e milo sto si super :) mene mi e ednoto uvo na vrvot podvitkano ne mi se klempavi , nekoj mi velat deka i ne se primetuva ama jas deka si znam i taka se osekam grdo :/

2. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Да ве прашам за во воена болница дали сеуште важи сумата од 1800 денари со сини картони, и како се закажува?

3. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Естетика во Воена повеќе не спаѓа под фондот, околу 15-16000 е сега.

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.
  4. dottie

dottie Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2015
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    35
    И јас имам направено операција на ушите и ден денес кога зборам за то ми се ежи кожата. Чинеше 10,000 денари, бев под локална анестезија што значи слушав се. Баш се. Тегнење, течење крв, сечење... Мене првата недела ме болеше, посебно првиот ден, од кога прекина дејството на анестезијата.

5. korcula1

korcula1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Искрено сега незнам како е али јас кога правев во војна болница поминав многу убаво и без болка со анестезија и одпосле нисто не ме болесе а платив 1800 денари со плави картони и сега немам никаков проблем супер ми се ушињата

6. marijana-mare

marijana-mare Нов член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, Сакам да прашам кој од вас последен правел во Воена болница и колку пари е? и дали сеуште може со плави картони? и прашање до Корчула 1 дали си ја правела корекцијата сега во скоро време или поодавна и кај кој доктор. Поздрав

7. korcula1

korcula1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    minatata ill.i pred minatata god ja pravev kaj doktor rade filipovski eve ti ngov broj 071 292 046

8. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Здраво Феминистки :D .Нова сум на форумов па имам некои прашања до оние кои веќе имаат направено ваква корекција на уво. Бев кај доктор Раде Филиповски и ми закажа операција за две недели, меѓутоа ми рече да ја потшишам косата некаде околу половина сантим позади ушите. Дали вие кои веќе сте направиле операција сте го направиле истото? Исто така ме интересира за колку дена се трга завојот (докторот ми рече за една недела) ???

На DjAgustin му/ѝ се допаѓа ова.
  9. korcula1

korcula1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    1.Косата мора или ти да ја подшишаш позади уши или таму ке ти ја подшишаат бидејки може да дојде до несакани работи пр.недај бозе влакно да влезе може инфекција да се фати и ушите да загнојат недај боже.Јас дека незнаев и мене таму ме ишишаа.Коса расте не е никаков проблем тоа.
    2. Искрено јас го држев завојот 1 недела а 2 недела со стегач на глава бев или трака како што ставаат тенисерките.Колку повеке го држиш завојот толку поубаво ке легнат ушите,искрено јас немав никаква болка ни за време на операција ништо не осетив ни после операција а ни кога дојдов дома ништо не осетив немав никакви болки,само 1 недела имав отоци на ушите после кога ми спласнаа отоците ушите се вратија во нормала сега се чуствувам многу подобро,разликата е многу голема од пред и сега и што е најбитно немам лузни позади уши се повлекоа сами по себе. Со среќа

10. DjAgustin

DjAgustin Нов член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    dali uste vazi kaj rade filipovski 1700 den ??

11. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Ти благодарам :)

12. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Цената е 15000мкд

На MarkoStefanoski и DjAgustin им се допаѓа ова.
  13. StefiD

StefiD Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    imam zakazana operacija za vo petok vo voena bolnica kaj doktor Rade..me interesira dali po operacijata te pustaat vednas doma ili ostanuvas vo bolnica? i dali se doplakjaat prevrskite i simnuvanjeto na koncite ili vleguvaat vo cenata od 15 000?

14. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    te pustaat po 3-4h mozes da si odis,a dokolku ti sakas mozes da ostanes.prevrskite ne se doplakaat.vkupno plakas 15212den i toa e se.

15. StefiD

StefiD Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    uf dobro e...ti blagodaram mnogu :D

16. Valencia

Valencia Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2015
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    610
    Само да ви кажам, дека нема потреба од потшишување, ниту пак они ќе ве шишаат.
    Доволно си ја знаат работата. (зборам за искусите хирурзи)

17. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Да ти кажам право ни мене не ми беше јасно зошто да се шишам кога позади ушите има доволно празен простор без коса,ама ете докторот ми го нагласи тоа ,а бидејќи не го послушав таму ме потшишаа пред да одам на операција.Така да сигурно зависи од докторот.

18. StefiD

StefiD Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    i mene mi rece doktorot da se potshisham.. ima li nekoj praveno kaj doktor Rade vo voena i kako mu izlegoa usite?

19. seminia

seminia Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    kako se zakazuva za pregled kaj doktor Rade, moze li telefonski

20. Ana-lib

Ana-lib Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    244
    Jas pravev kaj nego,uste ne mi se zarasnati kako sto treba,za Da ti kazam bas kako izlegoa AMA mislam deka ke bidat dobri.