Mozes da mu se javis pa da go prasas,ako ne si od SK moze i telefonski ke ti zakaze.Kako i da e prvo javi mu se pa toj ke ti kaze od prilika za termin i so treba ponataka da napravis.
da da moze jas zakazav pregled preku mobilen bidejki sum od Kumanovo i nemozam sekoj den da patuvam a toj ima odredeni denovi koga e vo bolnicata
mene usite mi se golemi vo smisla koga gi gledas vo profil koga ke spomnam doma za operacija mi vrtat glava ili vikaat ne ti se golemi ovova ona, mnogu mi e krivo bidejki nemozam da si ja vrzam kosata kako i sekoe drugo devojce i ja nosam pustena ili nisko fatena.dali ima i za toa operacija ili?
Нема за смалување на големината на увото. И јас правев операција, ем беше големо ем клемпаво, прашавме за да се смали големината, рекоа дека не е возможно. Па сега за поефтино има во Воена болница мислам дека распрашај се таму, а јас во градска Наум Охридски ја правев за 7000ден. ама само на едното уво. За стегачот искрено повеќе и од два месеци. Мислам сега кој како се чувствува спремен, мене искрено и по два месеци ми беше страв да го извадам и да не го повредам несакајки, и по дома го носев и спиев со него до 1година ама затоа еве во Јануари поминаа 2 години и сега гајле немам.
Nema podobar za bilo koj estetski zafat od dr.Peev vo državna! Mi ima operirano i uši i nos i sea skoro praev liposukcija na noze i mi go polnese zadnikot so istata mast PREZADOVOLNA SUM!! A i srcka e
Здраво. Сакам да прашам, тие што имате правено корекција на уши... Имам 13 години и ушите не ми се многу клемапави, но се приметува кога ќе ја соберам косата, а сакам да ја носам соберена. Сега летото сакам да правам корекција, но ми е страв дали боли многу и колку време се носи завој. После операцијата колку време треба да носам стегач. И да, носам наочари и после операцијата може да носам очила или треба леќи, не ми е проблем ако треба да се носат леќи. И после колку време се смируваат отоците. Благодарам однапред.
Дали е некој во тек во моменталните цени и лекари кои извршуваат операција на уши? Јас имам проблем само со десното уво, има мала асиметрија и сакам да го оперирам. Дали ми препорачувате ова да го сторам во приватна или државна болница, кои се тековните цени за операција на едно уво и кај кој доктор да се обратам? Благодарам
И јас правев операција само на десното уво, сега ми е ептен супер. Се оперирав во градска болница ,,Наум Охридски'' ме чинеше 7000ден. со локална анастезија за повеќе информации пиши ми во ЛП ќе ти објаснам подетално и ќе ти кажам кој ме оперираше.
девојки пред 3 години направив естетска корекција на десното уво , во државна болница во Скопје , но од тогаш со тоа уво имам проблеми , ми се воспалува , ми зуе , кога ке сум настината десното уво почнува мн да зуе и да ме боли .... Дали има некој со истиов проблем ???
Zdravo Ke ve molam za odgovor.Dali se ima praveno nekoj estetska operacija na uvo leten period dali ima posledici. Pozdrav.