Здраво дали сега во скоро време има некој правено естетска корекција на уши кој има сигурни информации кај кој доктор и колку чини се работи за корекција на уши кај дете од 10 години имаат кои пишувано некого го чинеле 300 евра некои пак 3000 денари инаку многу ми се 300 евра некој да не знае за понеповолна цена докториве шо работат со сини картони
Колку што разбрав порано во воена болница било најевтино и со сини картони, но повеќе не е под фондот. И во приватна и во државна болница корекцијата е скапа над 200 евра.
Јас направив операција пред два дена во Државна болница кај Д-р.Туџарова. Презадоволна сум од односот на целиот персонал особено од докторката. Сеуште сум со завои, треба да ми ги извадат во понеделник.
Ако сеуште се сеќаваш, да ми кажеш колку време ти траеше маката ? И јас имам големи болки, не знам што со себе...
У март ги направи кај Др.Даскалов..цената е 500 евра...болките се првите два дена и не се толку големи,земите налгесин и немајте гајле...професионалец до коска...иначе у државните болници е 19.000...пишите ми за подетални информации
Napraviv operacija i koga se vidov po operacijata usite mi bea premnogu zalepeni i dolniot del bese potecen i se ispaknuvase.kazete mi dali ova po nekolku dena koga ce odam ce e promeneteto poso stvarno grdo izgledaja ako se valvi tesko mene Pisete ve molam tie so imale vakvo iskustvo
Здраво девојки! Ги прочитав вашите коментари. Би сакала периодов да направам естетска корекција на ушите. Дали може да ми дадете контакт од доктор од кои сте задоволни за да закажам консултации? Може и во порака да ми ги пратите. Ви благодарам на вниманието и се надевам на вашиот одговор. Убав ден, поздрав
Дечки сакам да правам операција на ушиве, али малку ми е страв, некој што правел да ме упати како ги прават, завои, конци, преврски, стегачи
Дали знаете дали во мк има ласерска корекција на уши која што е без завои конци во свет постои него тука далу постои
Каква е таа ласерска и што е разликата со 'обичната' корекција? Зошто не си била задоволна? Како си сега? Те молам пиши За сите што сте правеле операција на уши, да ве прашам дали ви е исто слушањето? Бидејќи нели се менува ушната школка, мислам дека тоа ќе влијае на примањето на звукот.
Разликата е во тоа што се прави со ласер нема конци и трае пократко време како и самиот процес на заздравување