Дечки јас закажав корекција на ушите кај д-р. Игор Пеев во државна. Имам правено операција на уши пред 15 години но ич не сум задоволна од резултатите бидејќи горниот дел на ушите ми е сеуште клемпав. Кога отидов на консултација докторот ме откачи буквално за 30 секунди, а тука на форумов прочитав само позитивни коментари за него. Ми рече само може да се направи пак, кога ќе решиш јави ми се и ќе закажеме и буквално излета низ врата. Сега се мислам дали воопшто да правам кај него бидејќи не ми посвети ни една цела минута. Ве молам тие што се имате оперирано кај него ако може уште еднаш да ми пишете како сте задоволни од резултатите. Дали ви се ушите подеднакво залепени горе како и долниот дел на увото? Фала
Подобро побарај и друго мислење да ти објаснат подетално како ќе изгледаат после операција. Не брзај.
Decki dali so tekot na vremeto usite vi popustija posle operacijata? Znam deka minimalno se odlepuvaat ama dali e toa epten malku ili malku poveke?
Lele sega me predomisluvas. I ja sakav da zakazam za kaj Peev, ima dosta zadovolni ama sega ne znam :/
Jas ja napraviv operacijata pred tocno 3 nedeli i zadovolna sum od doktorot. Mi gi zalepi usite skroz jas pobarav taka zatoa sto znam deka posle operacijata pustaat malku. Ne se skroz simetricni, ama razlikata e minimalna. Ne veruvam deka nekoj bi go primetil toa, jas postojano gi gledam pa go primetuvam sekoj milimetar sto ke pusti
jas koga prasuvav lani mi rekoa 1000 ili 1300 mislam deka bese 1300 so 2 dena vo bolnica (ne znam zasto mislea deka za takva operacija treba da se sedi vo bolnica) plus gi pravat 2 pati godisno koga ke im se pogodi nekoj drug hirurg od srbija da dojde vo mk
Zdravo Bev na pregled kaj Dr.Dzonov Dali imate nekoe iskustvo kaj nego dali ostanuva luzna i dali boli operacijata
Јас правев кај Џонов, и многу сум задоволна. Болка има после операцијата ама со таблети се смирува. Голем професионалец
Во план сум да правам во 8-ми септември (заради подобри искуства за разлика од Државна). Се јавив и ми кажаа да дојдам лично да се видам со докторот, секој работен ден од 8:00 бил на одделение. Се работи за д-р Ванче Стефановски. Може ли некој да ми каже колку чини, дали треба упат, колку се останува во болница, колку однапред се закажува, завојот колку време се носи и се' што мислите дека треба да знам. Благодарам
Не е ништо страшно. Условите се одлични. За докторот незнам ништо. Пробај ако може кај Раде Филиповски, мада и да не е он, професионалци се повеќето од докторите и ваква операција би им било само рутина на нив.