Здраво, Јас сум од тетово и дали има некој искуство кај доктор Роберт Стојовски од болницата OneHospital.. Какви искуства има, колку е цената и сл. Фала однапред
Decki nova sum na forumot...sakam da prasam kolku ve cinese operacijata na usi.. sakam da napravam i jas pa da si prasam iskustva...posto gledam deka ima dosta niska cena za zafatot.pozdrav Dali ja napravi operacijata i kolku te cinese??
Moze li da se pravi operacija bez napraven kovid test mi treba odgovor brzo Moze li da se pravi operacija bez kovid test
Здраво на сите јас пред еден месец правев корекција на ушите кај др Бојан Ристески во прилел операцијата чинеше 15 000 ден и се помина како што треба имав поголеми болки првите неколку дена после тоа не но не беше страшно презадоволна сум
Др Роберт има ординација и во Скопје и таму цената е 21 500,за во Тетово не знам мислам дека е поскапо(со оглед на тоа дека и филерите се поскапи таму).Инаку докторот е одличен и посветен на пациентите конкретно за ушите не сум правела јас, но правеше другарка и супер помина во план ми е и мене па сподели искуство ако одиш
Дали можи подетално околу ова да ми пишиш? Не сум знаела дека др Бојан прави естетска корекција.. Сум била порано за контрола на гласни жици само.
Zdravo,imalo lepenki za usi,odkade se kupuvaat I kako se vikaat?ednovo uvo mi se doklempavi od maskata
Zdravo ,me interesira ako znae nekoj koj e najdobriot doktor za korekcija na usi vo Makedonija ,cena ne me interesira...
Dali ke mozes da napisea broj od doktorot ili kazi mi ako znaea kako da go sobijam kade da se upatam...15.000 ne se mnogu pari za vakva korekcija samo mi trebaat poveke informacii za doktorot i kako da go iskontaktoram
Конечно дојде и тој ден да ја остварам мојата најголема желба. Денес сабаајле ја направив операцијата и моментално имам огромна болкаа немозам ни да зборам ни да џвакам. И приметив на десното уво имам круг со крв оселам дека е мокро коа ке допрам. Дали е тоа нормалмо дали да му се јавам на докторот ммогу се плашам, и повеќе тоа уво ме боли. Има ли некок слично искуство. Фалаа ммногууу☺️