Многу лошо изгледаат оперирани уши. Ко некој со супер лепак да ги залепил. Ретко кој знае да ги направи.
Здраво, јас правев операција во март, на почеток се осеќав како во оклоп затегнато од сите страни ушите скроз слепени, сега приказната е друга, не осеќам затегнатост и не ми се толку слепени ушите, точно не е дека цела коса можам позади уши да ја ставам како порано значи се блиску до главата но многу природно ми изгледаат, фризерот и козметочарката ги предупредував да внимаваат кога одев на третирање до тој степен да ни тие не приметуваа дека имам зафат во тој дел. И понатаму ги чистам со газа бидејќи ушната шкплка не ми е толку еластилна како што беше. Еве слика не знам колку ќе доловам моментот
Јас со завојот на уши спиев на страна, само првите 2 дена спиев на грб после со овој метод спиев,дупката на перничето точно кај увото
Ne se sekiraj, ke se odlepat sigurno. Mene mi bea preemnogu zalepeni bas kako usi da nemam, ke pushtaat poleka postepeno so tek na vreme, nema odednas da ti pustat. Mene mi se odlepija i poveke od toa sto sakav...
Негова приватна орсинација, 23.000 е операцијата и плус уште нешто ситно после за третирање на раната, генерално лекови и спреј за рана.
Dali po operacija koga prv pat ke ja izmiete kosata (posle 10 dena), vi se slucilo premnogu opagjanje na kosata?
Kaj Peev, ama ne ti go preporacuvam. Tolku bev zadovolna na pocetokot ama ednoto ushe mi pusti dosta. Koga go prasav na operacijata kako ke mi garantira deka nema da pustat ( posto vtor pat gi operirav) on mi rece e dobro de i da ti pustat ke dojdes pak na operacija.... kako jas da neam druga rabota ke operiram ushi po 5 pati
Mene ne, ama nisto cudno poshto ako ti e vrzana vo repce epten stegnata 10 dena, normalno e da popagja...