cigari mozes koga sakas da pusis, alkohol prvite 15 dena ne smees zosto ke primas i lekarstva antibiotik , glasna muzika ne e problem. dodeka ti e vrzana glavata 3-4 dena ke ti bide namalen sluxot zosto ke imas gazi i zavoj debel,
Decki zdravo sakam da gi operiram usite pa se mislam pomegju dr.Dzonov i dr.Robert Stojovski.Koj bi mi go preporacale mislam od kogo ste zadovolni povekje?
Decki stegaci za usite po operacijata od kade kupivte?barav nasekade ama nema takvi sto treba povekje da stegaat.
Инаку кога сум веќе овде на форумов еден апдејт да кажам, пошто веќе помина долго време и можам до некој степен и да ги виткам ушите, белези скоро па нема, има нешто ама многу минимално, никој никогаш не би приметил дека е операција правено, ете чисто за сите што можеби околу ова се прашуваат.
Здраво, сакам мислење тие што правеле операција на уши кај Роберт, јас правев лани и можам да кажам дека ушиве кај ми се залепени за глава туку и се тврди, ко жица да имам во кожата ниту ги осеќам ко мои ниту се меки а ни природни, очекував барем дека ќе одлепат малку и ќе се по одалечени ама после 1 година ништо .. од километар се познава дека се чудни и дека е операција во прашање по самото тоа што се залепени за главата .. Јас земав од Џамбо.
Тоа си е твоја грешка, си требал/а да му спомнеш до каде и колку да ти ги повлече ушите, јас така направив, пред огледало и му кажав, ги направи така како што сакав јас, а за тврди тврди се ама не толку, со тек на време се опоравуваат
Здраво ,дали ти се среди оваа ситуација? Ние го имавме истиов случај со ваков резултат ,но кај друг хирург во Македонија. Според она што сфатив - не станува збор за многу повлечени уши ,туку за уши кои се слепени за главата.Тоа не е грешка на пациентот.
Inache ne se sredi, ushte mi se zalepeni duri ko istegnati od shto se zalepeni i daleku deluvaat od prirodni .. ne znaaamm zashto bi bila moja greshka koj bi sakal takvi zalepeni usi ...
Се консултираше ли со некој хирург? Нам ни рекоа дека доколку се оддели ќе фали кожа...што е многу покомплицирана операција...
Koja e cenata vo Sante plus? Здраво, јас кога имав 18 години се правев операција на ушите, но сега како едното да ми е вратено во првобитната форма. Прашањето ми е дали вреди да правам повторно операција и ако да каде би било најдобро. Иначе во Воена болница правев, а сега сум 32 години. Фала однапред. A каде правеше и која е цената?
Zdravo, me interesira posle operacija kosata pozadi ushi mozhe da se nosi ? Sakam da gi operiram ushite ama site me ubeduvaat deka ne mi se klempavi..odnosno ednoto mi e a drugoto ne mi e megjutoa dr.Robert mi kazha deka dvete treba da gi operiram.
Види се во огледало и биди искрена и така одлучи. Ако е нешто малку не мора е сега ако ептен ти се клемпави и ти прави проблеми тоа е друго
Zdravo na site, pred 3dena napraviv korekcija na usi, potocno na desnoto uvo, iskreno ne mi bese mng klempavo ama sepak mi prestavuvase golem kompleks i posle tolku vreme se resiv da go sredam toa..(28g sum sega)Citav tuka na forumov vasi preporaki za doktori i se odluciv za Dr. Robert Stojovski, zakazav prvo konsultacija( za 2dena mi zakaza termin)na konsultacijata mi pokaza na ogledalo kako kje ispadne uvoto po hiruskiot zahvat i vooedno zakazavme termin(ne se ceka mnogu max 10dena) Na denot na operacijata samiot zahvat traese 30min otprilika, pri aplikacija na anestezija se osekja mala bolka 5/10 i posle toa za vreme na operacijata ne se osekja nikakva bolka 2/10.Od koga se zavrsuva operacijata se pravi prevrska so zavoj i istiot se nosi 2-3 dena sve zavisi kako vi zazdravuva ranata, dobivas list so lekarstva sve ubavo e objasneto vo nego. Kosata ne smee da se mie 10dena zaradi mozni infekciji isto taka zabranet e skakov vid na fizicki aktivnosti vo narednite 14dena..Da napomenom bolki za ovie 3dena voopsto nemav, nesto mnogu minimalno samo prviot den(Citam na forumov deka nekoi imale bolki posle operacijata) taka da pretpostavuvam sve zavisi od covekot a i do dokotorot do nekade. Se nadevam deka do negde vi ja doloviv samata slika i desavanjeto od samata operacija, dokolku saka nekoj nesto dodatno da me prasa slobodno pisete mi vo DM.
Zdravo, me interesira dali nekoj ima napraveno korekcija na usi vo klinikata zan mitrev, sakam tamu da gi pravam pa sakam da znam dali navistina vredi da se odi tamu i dali se navisitna dobri?
Што се случува со рскавицата кога ќе ја пресечат? Внатре ја лепат, шијат или само поклопуваат со кожа и ја шијат кожата? Малку крипи прашање ама ме интересира.