Zdravo na site, bi mi bilo drago dokolku nekoj se naogjal vo slicna situacija ili barem znae nesto pa da me posovetuva. Do sega imam napraveno dve operacii na usi posle prvata usite mi se vratia(ne celosno), na vtorata operacija mi bese kazano deka kje mi otstranat del od rskavicata za da nema pak vrakjanje. Napraviv i vtora operacija za na krajot da dobiam skroz razlicni usi…znaci ne znam kako da kazam ama veruvam deka nikoj od nas nema skroz isti usi ama bukvalno tolkava razlika vo oblikot i polozbata ne sum videla do sega. Iskomunicirav so doktorot i nekako mi deluvase nezainteresirano, mi rece kje ti stavam na ova uvo edno nadvoresno konce a na drugoto kje ti izvadam za da se izednacat. I sto e najtragicno otidov i nisto ne e promeneto, baska dobiv vpecatok deka mi go kaza toa kolku da me otkaci. Zakazav kontrola kaj dr Daskalov, iskreno vekje sum totalno razocarana i ne ni znam dali kje ima resenie za ova, mi e strav da ne mi e premnogu otstraneta rskavica vtoriot pat…pocnuvam da izluduvam, posle prvata operacija barem mozev da ja vrzam kosata a sega ic nemam samodoverba so dve sosema razlicni usi Dajte mi preporaka makar za nekoj dobar hirurg kolku za konsultacija ako nisto povekje. Vi blagodaram odnapred