Не дека има врска лето-зима, туку дека летово, нели, лето е а и доста ке сум зафатена, али затоа зимоска планирам бидејки ке гледам да бидам дома.. а што вика кристина горе, пак и биле клемпави на некоја нејзина колешка
Јас се правеф пред месец дена скопје во воена и се помина најдобро ми рекоа откако по 10 дена го извадиа стегачот да носам дома за спиење стегач да не се изместеле неш ама само 2-3 дена го носеф и го баталиф СО СЛУХОТ ТОА НЕМА ДОПИРНА ТОЧКА ДЕКА ЌЕ ВИ СЕ СМЕНИ ЗНАЧИ НЕМАМ ПОГОЛЕМА ГЛУПОСТ СЛУШНАТО единствено осетливоста е зголемена ви велам еден месец помина и нзн дали засекогаш вака ќе остане(не дај боже) ако ненадејно ве удри некој или се удрите со увото боли и сеа тие што пооадамна се имаат правено ги прашувам дали ќе биде зголемена осетливоста засекогаш или ќе помине со време че се намали ????
mkdpp баш сеа се испомавав по увото и можам да ти кажам дека ич не боли , исто како пред да правев...единствениот проблем е што не можеш увото да го превртуваш, мислам да го вракаш наназад, само таму е осетливо
леле ова намерно или случајно? епа супер штом слухот не се менува и осетливоста ја снемува, (направив рима ) а тоа за превртувањето ок си е.. зашто да го превртуваме.
Јас во фебруари правев, а во мај ми беше роденден и еден другар онака на заебанција да ми честита и коа ме фати за уши несакајки, не му текна.....ауффф болеше од тогаш си ги пазам. Не ми се осетливи вака кога ги допирам ама пазам да не се удам посилно или некој незнаејки пак така да ми направи Нема шанси да ги влечам или превртувам
Во штипската болница 1200 денари е со плави картони а приватно цена не знам, инаку се прави со локална анестезија и не е толку страшно и болно освен на крајот кога попушта анестезијата, а и наредните денови помалце боли но не е некоја неиздржлива болка. После натаму со тек на годините осеќате при промена на времето некоја минимална болка но ништо значајно ниту страшно. Имав исто другарка што се праеше корекција на уши а и беа ко слонче сега и се прекрасни дури не и се ни приметуваат.. гледајте да го погодите докторот не одете кај секој и ќе биде
Не е во штипската болница 1200 денари. Било тоа пред некое време, поминало. Се плаќа и таму 300 евра како и во секоја друга градска болница низ мк
Сакам да правам корекција на уши, знае некој да ми каже околу моменталните цени и да ми препорачате некој добар доктор.Однапред благодарам
Здраво, сакам да ве прашам девојки, дали може девојче на 13 години да праи ваква операција на уши? фала однапред
Може. Ако мајката и таткото на девојчето потпишат (само не сум сигурна дали еден или двајцата родители треба да се согласат)
Те молам кажи ми пред колку време сестрати правесе операција во воене болница. Цената е ептен ефтина не ми се верува дека толку платила, пиши нешто повеќе околу тоа ... дали со упут, со сини картони , кај кој доктор... дај повеќе информации те молам сакам и јас да направам операција катастрофа ми се ушите...
Мислам дека е 200 евра, другарка ми си направи и навистина беше презадоволна и плус во Македонија мислам дека докторите за пластична на уши најмногу ги бидва.
Не е штетно, и нема да има компликации. Мислам дека немаат врска годините. Мене докторот ми велеше да ме донеселе ко мала до сега немало ни да се сеќавам. На една моја познаничка сестра и ја правеа, 7-8одд беше, се си помина нормално. Само мислам дека малолетните ги прават до целосна анестезија, додека вака повозрасни со локална. Ама тоа сепак си зависи од родителите како ќе сакаат Мајушка јас правев во боена во фебруари, со сини картони, 1.700 денари
Со упут, докторот се вика Добре, ама не работел тој повеќе таму, здравствени проблеми. Како и да е, сите доктори се искусни таму, многу вакви операции се прават, не се ниту опасни ниту страшни. За се што те инересира прашај ме преку лп, може да не ја видам темава
Ти благодарам душичке, а дали можеби си запознаена со корекција на нос...мислам дали во воена болница се прави таа корекција, дали со упут или приватно и колку пари е без разлика во кој случај од овие два, ако знаес нешто кажи ми..поззз
сакам да направам корекција на ушите бидејќи ми се стварно клемпави и косата ја носаам фатена само по дома:/ би сакала да ми помигнете -да ми кажете некоја клиника ..како одат цените..дали боли операцијата..? сериозно 1200 ден. едно убо ? сакам да направам корекција но кого да го прашам велат 200-300 евра
Има во воена и корекција на нос, запознав девојчиња таму што правеа ваква операција, ама незнам ништо конкретно да ти објаснам. Инаку love-222k имам многу пишувано во темава назад. Правев јас операција пред 6 месеци во воена, 1700 денари