Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Естетска корекција на уши

Дискусија во 'Лице' започната од andrijan4ee, 25 април 2010.

1. OnlyPinky

OnlyPinky Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Здраво девојки, може да ми потврди некој што бил натака последниве месец два , дали е сеуште 1700 со плави картони во воена или е околу 300 евра како и секаде на друго место ? :)

На Anastasia94, Meri666 и gagakoo им се допаѓа ова.
  2. mebruh

mebruh Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Може ли некој да даде мислење за др Јане, од ординацијата др Анчевски
    Благодарам однапред

3. Anastasia94

Anastasia94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    6

добро прашање :) и мене тоа ме интересира...сакам и јас да направам(не ми се мн клемпави ама ми е срам да ја фатам косата во репче)и така секој ден мора средување за да се носи пуштена...

мебрух ја гледав страната на др Анчевски но никаде не најдов за корекција на уши :?: ....дај некои подетални информации како колку е пари и сл.работи или испрати линк.... :)

На Meri666 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. barsa

barsa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    МИ ТРЕБА ПОМОШ
    САКАМ ДА ПРАВАМ ОПЕРАЦИЈА НА УШЕНЦАТА , НО КАЈ МЕНЕ СЕ МАЛЦЕМ НАКЛАПУСЕНИ НО ДОСТА ГОЛЕМИ :D САКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖИ ДА СЕ НАМАЛА ?? МНОГУ КЕ МИ БИДЕ БИТЕН ВАШИОТ СОВЕТ
    БЛАГОДАРАМ . НЕ МИ Е БИТНА ЦЕНАТА ВАКА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА

5. natesk

natesk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4

Оди во воена! ... денес се е можно .. од големи може мали од мали големи ....

6. mebruh

mebruh Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Прават такви операции, во ординацијата на др Анчевски, др Јане мислам дека беше, а цената е околу 20 000 денари

7. nena26

nena26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zdravo devojcinja:) jas pravev estetska korekcija na usite vo mesec februari ovaa godina, potocno na ednoto uvo i me cinese 11000 denari, najvazno e deka sum prazadovolna, samata operacija ne boli voopsto, nisto ne se cuvstvuva bidejki ste pod anestezija,posle operacijata znaci postoperativno imav malku bolki no piev ketonal i mi pominuvase, se izdrzuva:0 jas se pravev vo drzavna bolnica kaj dr. Tuzarova i sum prezadovolna, koj ima takov problem slobodno neka napravi operacija, voopsto ne boli a rezultatot e odlicen....pozzzz

da se nadopolnam, kaj Ancevski ne pravat korekcija na usi, mozebi ste se pomesale so Mitanovski, za mene prasuvav i tamu no dobiv neubavi informacii za Mitanovski i zatoa se odluciv za vo drzavna....

8. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    Да, и мене ме интересира истото.. дали е истата цена но плави картони :?: ако некоја феминка, знае ве молиме нека пише. :)

9. nena26

nena26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    nevazat povekje plavite kartoni, se e privatizirano.....i vo drzavnite bolnici se plakja privatno....fondot ne gi priznava estetskite korekcii i zatoa plakjas privatno....

[mod-kirilica:cy2d27rm][/mod-kirilica:cy2d27rm]

10. barsa

barsa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали некој ке ми одговори на моето прашајне некој ко го имал мојот проблем и го решил? ВЕ МОЛА

САКАМ ДА ПРАВАМ ОПЕРАЦИЈА НА УШЕНЦАТА , НО КАЈ МЕНЕ СЕ МАЛЦЕМ НАКЛАПУСЕНИ НО ДОСТА ГОЛЕМИ САКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖИ ДА СЕ НАМАЛА ?? МНОГУ КЕ МИ БИДЕ БИТЕН ВАШИОТ СОВЕТ
    БЛАГОДАРАМ . НЕ МИ Е БИТНА ЦЕНАТА ВАКА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА. ПОЗДРАВ

11. fificka

fificka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, исто и јас го имам истиот проблем, па сакам да те прашам кај кој доктор ја имаш правено операцијата и нешто подетално... :* фалаа.

12. Meri666

Meri666 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    За во приватни клиники незнам. Јас пред еден месец правев во боена болница е ептен сум задоволна. А и уво е, неможат да ти утнат :) како и да е, јас сум ептен задоволна од целата операција и услугата. Па ако ја разгледуваш и опцијата не-приватно тогаш прочитај што имам пишувано. Мене во во воена ме чинеше 1700 денари....и стварно не гледам причина зошо да фрлаш 500 евра по приватниве. Докторот во воена е исусен, секој ден има операции, овие на уво се ептен едноставни и ги има правен . Во кој Град ја правше Oперацијата :) ако сакаш да ми кажеш
    Во кој Град ја правше Oперацијата?

13. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Мислам дека мене ме имаш цитирано :)
    Ако е за мене прашањето тогаш ја правев во Скопје.
    И гледам погоре сте ме прашувале ама јас дури сега ја отварам темава и гледам :( пишете ми лп за да ви одговорам со сигурност, тука може нема да видам

14. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Јас сакам да правам операција, но моите не ми дозволуваат :x
    А стварно ми се криви. Све им кажав и пак тие неможе да правиш и крај.
    Незнам како да ги натерам |(

15. crna1

crna1 Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    0
    мозе некој да казе конкретно кај кој доктор доколку сте ја правеле во дрзавна или во воена болница ..за да знаеме да бараме веке проверен доктор

16. Lu-si

Lu-si Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Jas pravev korekcija na usite uste pred 10 godini, recisi i zaboraviv deka nekogas sum imala klempavi usi, vo drzavna bolnica, ne se sekavam tocno na imeto na doktorkata ama mi teknuva deka site doktori na uvo nos i grlo se ok i iskusni, mislam nema potreba da frlas pari na privatna klinika, koga i vo drzavna za ovoj problem se mnogu ok.

[mod-kirilica:2ycpx9dm][/mod-kirilica:2ycpx9dm]

17. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Бил некој сега скоро во воена болница за ова? Ме интересира дали важи ова уште со оваа цена(1 700 ден) и што треба да се носи за да се закаже операцијата,дали може било кој ден или само во посебни денови се закажува итн итн...

На gagakoo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. b4n1

b4n1 Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas pravev kaj vojna bolnica i plativ 1700denari i nekoj gazi mi kazaa da kupuvam go-derm tie gi zemav 2800denar 2 gazi . 8 dena spiev vo bolnica posle 12 dena mi gi vadija komcite i po 2 nedeli mi kaza doktorite da idam na kontrolla do sega sum zadovolen pa davidime na kontrolla sto ke mi kazat:P doktorite se top;) .. koj saka nesto povise da znae Pm neka pisuva;)

[mod-kirilica:3uxx62kp][/mod-kirilica:3uxx62kp]

19. natalididi

natalididi Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Gi citav razgovorite do sega i mnogu sum blagodarna na odgovorite sto navistina pomagaat, samo sakav da prasam uste nesto: na voena bolnica momentalno koj doktor e najspremen i dali raboti seuste dr. Dobre, i drugo dali nekoj vo Strumica ima tuka od forumot za da se konsultiram podobro bidejki i moite roditeli sakaat i tie da se konsultirat, medicinski lica se i mnogu se skepticni? Vi blagodaram odnapred :*

[mod-kirilica:1qe9mn3p][/mod-kirilica:1qe9mn3p]

20. xxx93

xxx93 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo ,
    Jas napraviv operacija kaj Daskalov raboti vo Sistina , Promedika i ima negova klinika karsi drzavna .
    Operacijava me kostase 400evra a gi napraviv negde 6-7 januari znaci nema uste 1 mesec . Operacijava trae okolu 1.30min sto znaci okolu 45 min . Operacijava ne boli a isto e so lokalna anestezija znaci celo vreme ste budni . Prvo ti go operira ednoto uvo pa drugoto . Vo tek na operacijava doktorot celo vreme ti zbori da te dekoncetrira da ne mislis na usive deka celo vreme slusas ko karton da ti sece nekoj vo uvo . Posle operacijava odma te pustat doma i posle 6 casa koga pocnuva da pusta anestezijava pocnuvat bolkive ama bolkive se kontrolirat na primer jas piev Ventor i plus bolkata e mnogu poslaba od bolkava na zabi . Znaci toa ne e bolka nekoja golema toa e od ranata sto ti ja secel doktorot i toa pece i trae 2-3 dena najvise :) posle 5 dena ides na prevrska i posle ke ti kazat pak da ides za koncive posle 5 dena i toa e toa . jas se plasev povise od koncive koga ke mi gi vadat odkolku operacijava . Ali toa ic ne boli so pinceta gi vagat i toa ne se oseka :) koga mi gi izvadija zavoite malce glavata mi bese ukocena deka ne ja mrdev se plasev :) doktorot ke vi kaze deka koga ke spiete mora da staite nekoja marama kaj usive da ne gi povredis a isto i 1 mesec ke bidat mnogu osetlivi usive :) Јas iskreno taka taka sum zadovolen deka sakav bas zalepeni usi ali toa ne e mozno znaci doktorot ja operira koskava na uvoto toj tvrdiot del a ne celoto uvo znaci ako najgorniot del vi bil klempav isto ke vi ostane znaci samo sredinata na uvoto ka je tvrdo se operira :)
    http://tracara.com/wp-content/uploads/2 ... d-pit2.jpg eve vi slika na sto mislam samo vnatresnosta e vnatre toj gorniot del ostanuva ist :)

Izvinete ako imam napraveno nekoja greska vo pisuvawe makedonskiot mi e mnogu slab :)

ako ima nekoj nekoe prasawe slobodno :)

[mod-kirilica:29ba2ac0][/mod-kirilica:29ba2ac0]