Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Естетска корекција на уши

Дискусија во 'Лице' започната од andrijan4ee, 25 април 2010.

1. barsa

barsa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    МИ ТРЕБА ПОМОШ
    САКАМ ДА ПРАВАМ ОПЕРАЦИЈА НА УШЕНЦАТА , НО КАЈ МЕНЕ СЕ МАЛЦЕМ КЛЕМПАВИ НО ДОСТА ГОЛЕМИ ( ГОЛЕМИ) САКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖИ ДА СЕ НАМАЛА ?? МНОГУ КЕ МИ БИДЕ БИТЕН ВАШИОТ СОВЕТ
    БЛАГОДАРАМ . НЕ МИ Е БИТНА ЦЕНАТА ВАКА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА..........ВЕ МОЛАМ ЗА ОДГОВОР ДАЛИ МОЖАТ ДА СЕ НАМАЛА ДА НЕ БИДАТ ТОЛКУ ГОЛЕМИ , ДАЛИ ИМА НЕКОЈ ШТО ПРАВЕЛ ТАКВА ОПЕРАЦИЈА....ВИ БЛАГОДАРАМ ///ПОЗДРАВ

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Скоро сигурна сум дека неможе. А и да може, тогаш такво нешто во Македонија сеуште нема. Само ако ти се клемпави ти ги повлекуваат на назад, а големината останува

3. redmix

redmix Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали можеш да ми дадеш бр. или маил од докторот од воена болница каде што правела операција сестра ти, бидејки и јас сум заинтересирана за корекција и дали случајно имаш информација дали сеуште е со сини картони во воена болница? Фала однапред :)

4. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Јас имам правено естетска корекција на ушите и сега ми се ок но не толку како што сакав јас.Ги правев со локална анестезија ама толку ме болеа,што да се вратам сега сигурно би ги правела со општа.Според мене претходно треба да се консултирате со повеќе доктори и јасно да нагласите какви сакате да бидат.Мене ми се мали ушите и не ми беа многу клемпави ама пути комплекс. :lol:
    Мислам дека ушите не можат да се намалат со операција.

На lepadama му/ѝ се допаѓа ова.
  5. davinata

davinata Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Го прочитав целиот форум и би сакала ако може некој да ми помогне.Гледам дека се вртат 2 имиња на доктори-др.Митановки и др.Даскалов.Ако има некој да ми даде совет кај кого е подобро да се обратам?Се работи за корекција на клемпави уши..

6. stefandavcev

stefandavcev Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, знам дека форумов е за женски но сепак подобро би ми било да ве прашам вас бидејки ако прашам во некој машки форум не верувам дека ќе добијам баш добри одговори.. |( |(
    13 години сум и имам големи уши и премногу ме зезаат.. заради мене и за да не ме зезаат сакам да направам корекција на уши.. не се плашам од ништо само од тоа да не има некакви компликации после операцијата.. ако некој има вакво искуство нека каже што и како си поминал се за операцијата и да ми препорача некој добар доктор и цената за операцијата да не е преголема.. и после операцијата ќе останат белези нели?
    Поздрав и благодарам однапред :)))

7. N1ky

N1ky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    26
    И јас имам клемпави уши и како помала се нервирав бидејќи и мене ме зезаја на училиште. Ми велеа дека имам уши како радари :D Ми беше срам да ја фатам косата во репче. Но незнам на кој сајт прочитав дека и покрај тоа што имам клемпави уши не треба да се кријам и дека треба да имам самодоверба. Полека,полека се навикнав да живеам со такви уши и луѓето престанаа да ме зафркаваат. Не ни помислував да правам естетска корекција на ушите. Сепак тоа е твоја одлука и после операцијата не би требало да остануваат белези,по мое мислење. :)

8. whistle

whistle Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    68
    може ли некој да ми препорача некој доктор и ако имате број од него за да контактирам.. :)

9. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    И јас си го имам истиот проблем.Тоолку голем комплекс ми се ушите што никогаш од дома не сум излегла со врзана коса или некоја фризура.Сакам да направам корекција само незнам каде дали во државна или воена.Дали ке сакате да ми препорачате некој добар доктор и од прилика колку би чинела операцијата.

10. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Јас имам најодвратни уши не излегувам со соберена коса и многу ретко седам и дома со соберена коса едноставно неможам да се гледам имам некој комплекс што е застрашувачки,моите ми велат дека не сум во право и било кој да ми ги види ушите ме прави будала.Незнам што ми се случува дали да правам корекција дали не.Кој е добар хирург?

11. whistle

whistle Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    68
    го имам и јас истиот проблем .. па прашав овде и никој не ми одговори па си побарав сама :D ми го препорачаа овој доктор.. имаш број можеш контактираш со него ..
    http://www.ancevski.com.mk/index.php/ancevski-skopje

12. jbj92

jbj92 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво феминки! Сакам и јас да ве охрабрам на сите кои што сакате на направите естетска корекција на уши! Јас долго време се двоумев и ете конечно се решив и пред неполн месец направив :D. Истата ја правев во Промедика. Ako некој/а има некое прашање слободно нека ме праша!

На lepadama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Onii

Onii Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    здраво ме интересира и мене за у воена , како е операциата како е цената ?

14. cinderella

cinderella Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Здраво. Дали има некој информации за сегашната цена на корекцијата во воена болница, и ако може тел за контакт. Дали важи цената 1 700 денари?

15. cinderella

cinderella Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    И мене ме интересира дали сеуште важи таа цена за операција, ак ое можно некој тел бр за контакт, бидејќи не сум од Скопје па многу не ми се познати билниците.
    Плс за одговор :)

16. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Моја братучетка правеше операција кај Митановски,не беше воопшто задоволна исто како да не и направил ништо.Дознавме од повеќе луѓе дека не е воопшто добар хирург ама тоа веќе бидна,ни кажаа дека подобар за естетска корекција на уши нема од Даскалов.Тетин ми отиде кај Митановски и му побара враќање на парите,т.е уплаќањето да го изврши на жиро сметката на д-р Даскалов,му даде рок во спротивно му кажа дека ќе го пријави ако не уплати.За 1 ден беа уплатени парите.Си закажа кај Даскалов братучетка ми е презадоволна од него,а и нема никаква разлика,не се ни приметуваат ушите дека и биле клемави.Сега си ја носи нон стоп врзана косата.Така да Митановски никако :^)

17. majuskasrcuska

majuskasrcuska Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Здраво женска!
    Би сакала да те прашам некои работи во врска со операцијата. Епа вака значи ме интересира цела процедура се од почеток ако не ти е тешко да ми објасниш, ме интересира за во воена болница кај жто правела операција сестра ти : дали пред операција треба да се земи упут од матичен, дали треба да се направат некои снимки на ушите, некои други испитувања, некои слики и сл. дали 2000 ден. е цела операција на двете ушиња или само на едно, колку време да не речам се моткаше по болници пред да се оперираш , :) :) :) . и што уште е потребно дај те молам пиши ми нешто повеќе и јас сакам да се оперирам. Ме интересира и кај кој доктор се оперирала ако имате некој тел. бр. дај кажи го те молам сигурно и други феминки се заинтересирани за сето ова па затоа поопширно објасни ни за се. Ако не сакаш јавно пишими ЛП. Позз

18. Sweetheart87

Sweetheart87 Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    619
    Допаѓања:
    706
    Мислам дека веќе сите се под приватно, односно дека цената за корекција е 300 евра..... :^)

19. sunnybeach

sunnybeach Активен член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    А дали можи да ни кажи некој точна информација за цената во воена болница??

20. anny22

anny22 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Уфф здраво девојки, значи и јас сакам да прашам дали се уште е 2000 денари естетската корекција...?
    Многу сакам да си ги направам ушињата.