хаха леле овој еурокрем стално го гледам и помислувам да го земам да не го земам и никогаш до сега не сум го купила. Ете сега е и со препорака и мора да се купи.
Едно време стално го купував овој еурокрем но после тоа прекинав а не ни паметам зошто, дури не се ни сеќавам на вкусот.
@papillonP ова е еден од ретките кремови кој не се зацврстува, останува во течна форма и кога е ладно. Мене ми е вкусен, го има и во црно-бела варијанта.
Ima ama ne se vika Nutella, od Fererro e proizvodot i se vika Kinderlada. The best phucking sweet thing ever(osven bajaderata na krash)
Постојат еурокреми што во својот состав содржат само црно чоколадо, и ако да кои брендови? (Освен нутела).
@SummerGirl Или си голем фан на еурокреми или работиш во доменот на производството, трето нема. Се шалам, фала ти.
Најубав крем Ме враќа во детството кога се јадше само овој крем!!! Сега многу ретко го гледам по маркетиве сепак постои За други кремови нутелата не ми е нешто толку колку што ја зборат крем како крем За финети кремот немам зборови навистина добар крем многу убаво оди и со палачинки
Јас ти го препорачувам Нуткао. Италијански крем, ама превкусен. Се продава во чашка. Така си имаш ем крем, ем чаша. Не обожавам крем, ама запознаена сум со видовите на крем што ги има кај нас.