Не сум љубител многу на благо ама секако не можам да одолеам на вкусен крем. Во последно време дома слабо купуваат моите (внимаваме на исхрана), но и кога земаат обично не ми го погодуваат и не јадам. До сега од сите што ги имам пробано, Винчини кремот ми е фаворит, убедливо намбр уан. :up:
Обожавам! И онака многу сакам благо, а крем особено. Го сакам и црниот и белиот дел, малку повеќе црниот, ама кога ќе се искомбинираат се уште поубави. Нутела имам пробано, убава е, ама има други поубави според мене. Таково ми е еден од омилените. Незаменлив е. Финети исто така. Ммм...сега одам да си намачкам.
Не да го обожавам,туку го сакам! Премногу сакам еурокрем.Па насабалје за поручек намчкано со лебче и чаша млеко.Уф,уф мераци ( звучам ко мало детенце ). Иначе омилен.Дефинтивно не ми е Нутелата. Премногу ми е блага,а и ме скреваат децава,дефинитивно си му прават бесплатна реклама на кремов по фејсбукон.Ја имам пробано одамна,пред да бидит толку популарна. Иначе омилени ми се овие : убав ми е кремов,ама во последно време ми стана многу благ и неможам многу да го јадам,една лажичка и ме заситува. Па затоа решив да го заменам со овај : И искрено не очекував дека оваа кремче ќе бидит толку добро,мислам прекрасно.Многу ми е вкусен не е толку благ,баш по мој вксу.
Mногу си сакам еурокремче поубав ми е од нутела,и тоа многу,незнам зошто сите толку напнаа стварно омилен ми е луна,го обожавам
Уфф. Обожавам крем. Можеби немам пробано месец-два. Највеќе ради тоа што ме болат забите од благо. А после тоа ради диетиве, што ги држам. Само јас не можам да замислам, крем без млеко. Тоа ми е како лева и десна чорапа. Со што споредив еј, таман за да ти се одјаде. Со една кришка крем, пијам 2 чаши млеко. Ако каснам повеќе, едно млеко не ми стига. Нутела, искрено немам пробано. Крем, ко крем. Сите ми се убави, поготово оние што имаат некој шмек на лимон. Ципирипи, свислион, луна... каков сака нека е. Крем си е крем. Ама ако нема млеко, не седнувам да јадам. А да. Има еден оваков во КАМ. Само не е ципирипи, него вака е вртен. Многу е убав. Спојлер
Кремче, мојата омилена храна. Во последно време јадам крем и бисквити. Одлична комбинација. А да омилен крем ми е Nucrema. Заборавив да кажам само црн крем јадам.
Јас па можам да изедам пола тегла нутела од малите, значи околу 200 грама без око да ми трепне. Имаше период кога секој ден јадев по пола нутела со леб со сусам од рамстор. И така качив неколку кила кои сега се мачам да ги симнам. Мене па овој од Таково ич не ми се допаѓа, повеќе го сакам Агрокрем.
Еден и единствен: - ви текнува како мали како јадевме со пластични лажички од овој? Мераци. Од лажичките јас си имам направено и обетки, од пуста носталгија - еве ја новата помодерна верзија, со малку поигриво вервериче. Незаменлив вкус од детство! Нутела да, ама Агрокрем секако. Ги имам пробано и на Таково Еурокрем, Финети, Витакрем, ама некако сентиментално сум поврзана со Агрокремов.
Hутелата е превише исфорсиран бре, ето тоа фејсбукот што може да ти направи, дури и да лажеш дека си пробал нутела пошто нели масовно паѓање во транс имаше. Mене лично ми е преблаг, еве пример палачинката преполна со нутела во Aмати едвај до пола ја јадев, си реков чекај да видам, дур не препукнам ќе јадам, пола изедов некако и повеќе ако ставев - којзнае што ќе се десеше, може амбулантна да ме собереше од превише шеќер во мене. Hе е на арно, алал нека ви е ако можете поголеми количини да изедете, значи капацитет сте стварно. Aма луѓе, оној на Aлпико (вртениот што би рекла Блек), ауууу од тоа поубаво нешто не сум пробала. И другиот мој омилен е на Cвислион, Tаково како год. 3аедно со блоков, мјамиии, ќе влезам сега во продавница 6 блока ќе земам, се настрвив. Убедливо Cвислион(лајн) има најубави благи.
Ни мене Нутелата не ми е ништо посебно. И овој од Таково не ми се свиѓа, ич неможам да го јадам. Еурокрем највеќе јадам со бисквити, 2-3 бисквити намачкани со крем, а понекогаш и млеко за доручок. Немам јадено од пред една-две недели. Не сум некој голем јадач на еурокрем ама убав ми е. Немам омилен, свиѓа ми се Алпико од КАМ. И белиот и црниот дел ми е убав.
јас постојано си јадев се додека не открив дека сум алергична на лешници а јас пораснав со лешници а башка имам и дрво лешник у двор (ќе нема кој да ги јаде)
Уствари можда и сум пробала Нутела. Еднаш оддамна, сестра ми, исто ми донесе палачинка со крем. Ама тоа наместо палачинка со крем, искочи крем со палачинка. Едвај ја дојдадов. На крај веќе, ја отворив палачинката, го извадив кремот со нож. И само така ја јадев, сува. Јас толку крем, ставам во 5 палачинки, ако не и повеќе. Ептен беше блага. После тоа, литро вода испив.
Не сум многу по кремовиве, како помала повеќе јадев, сега преку сила 5 пати во година дали ќе се најде крем кај нас дома. Најчесто кога мајка ми ќе реши палачинки да прави купуваме, и пола оди во палачинките, другиот пола со бисквити го јадам или со лажица. На леб да јадам нема шанси теоритични; јас + благо посабајле = убитачна комбинација (лошење цел ден). На кремовиве не правам некоја разлика, тој од Таково кремот и Луна кремот ми се убави, а титулата за кремче на детството оди кај Агроплод. Нутела па ич не ми е убав, остај што го исфорсираа до бескрај, 2 пати во живот јаделе и сега фураат филм Nutella Addict , од 2 лажици да ти се слоши, а и не е баш ефтин. Единствено во палачинки од надвор сум го јадела, и тоа пола палачинка ми останува од што е благ и тежок, и кај другарки 2-3 пати имам пробано. Спојлер И да, од кремот тоа белото не го сакам, само црното го јадам.
Нутелата не ми е ништо посебно..инаку секогаш овој го купуваме и највеќе го јадам... Има вкус на лешник.. и не е многу скап..а превкусен е, кој како го пробал кај нас некогаш на гости пример прашувале од каде е
И јас првпат го гледам,а баш ми изгледа вкусничкооо ..Го има по маркетиве,нели??? ..Ај некој ден кога ќе се опуштам ќе си каснам
денес во тренд, нашироко, се Hутелата и сланината, темната страна на 9 гаг, бадас Hутела ко нутела, вкусна е, но не и највкусна, со златна прашина да не ја правеле случајно? Oд нашите Takovo ми е најубав, и не ми текнува која феминка имаше поставено еден грчки, тој е уана би Hутела, ама па подобар е од Hутелката златна. Hе сум луда по еурокрем, ретко го конзумирам, повеќе ја сакам белата страна, највеќе во палачинки со мелена плазма банана и шлаг, а може и на лепче, плус идеа, во микро стајте ја кутијата од еурокрем, помалку од минутка, станува Mилина само немојте подолго може и да се запржи