Сум била во Еуроазија, ама немам ништо купено. Моделите не ми се допаѓаат. Истите модели може да се најдат во други бутици за поевтини пари.
Мене ми се допаѓа. Има и квалитетна облека и неквалитетна, цената си кажува. Имам купено корсет, маичка и зимско палто.
Dali nekoj znae do kolku casot rabotat? Porano mislam deka do 9 rabotea, sega pisuva do 6 na google, pa ne znam dali e tocno. Ne se javuva nikoj na tel. br. Fala vi
Da ne znae nekoj dali se na nova lokacija ili imaat zatvoreno vekje? Retko da imase nekoe parche ama GTC najmnogu znaev da vlezam poradi ovaa prodavnica...
Навистина ја затворија? Зимото си купив претопла јакна за ефтини пари. Плус и кожени јакни имаше таму поефтини.
Еуроазија капут?!?!? Колку облека само имам купено од таму. Кога ги немаше кај нас Cropp и House, носеа постари модели на облека од таму (Бугарија), па наместо во Софија, си ги купував во Еуроазија. Штета што затворија. Одамна работеа и беа меѓу најпознатите македонски продавници во градот убав.
Штом нема објава, веројатно трајно е затворена. Во последно време се вообразија со цените. Муштериите им се намалија.
Дали некој знае која е причината за затворањето на овој бутик? Навистина е шок, гледам дека многу луѓе се ослонувале на купувачката овде поради голем избор и пристапни цени. Што се случи? Навистина не разбирам како од денес за утре се затвора место кое ги гради пазарните навики на луѓето, рутата на движење во нивниот ден, културата, чувството на припадност во трговскиот кој е во центарот на градот. Мислам дека многу повеќе заслужуваме и многу повеќе треба да бараме. И тоа што остана/останува од ГТЦ е дискутабилно колку е интересно и корисно за луѓето во градов. Ако воопшто се мисли на нас бидејќи со вакви постапки се докажува дека воошто не сме ни некаков фактор.
А што толку беше посебна продавница? Никогаш ништо не сум нашла таму, а често влегував. Се некои безврска демоде искинати парчиња беа. Сериозна сум, најшкарт продавница ми била отсекогаш. Па еден Еко Шопинг центар што беше на времето популарен имаше подобри парчиња од ЕуроАзија.
Тоа е, различно искуство сме имале. Многу од облеките кои не сум можела да ги најдам на друго место, сум ги нашла токму тука. Според коментарите од луѓето на Facebook и преку разговор со познанички, проценив дека не била баш затуцана и заборавена продавница.