Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ефикасна седумдневна диета

Дискусија во 'Диети' започната од jabol4e, 22 мај 2011.

1. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    А колку килограми имаше вишок? Општо познато е ако имаш помалку килограми вишок поскоро дека се слабее... :)

2. Moni4ka19

Moni4ka19 Активен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Јас планирам да трчам 1 час секој ден, и некои вежбички да правам, имам 10 кг за смалување, оваа зима се напраив ............. :@

3. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Јас имав околу 59 кила, а пред да се поправам бев некаде 50, така да 9 имав вишок, не дека јас сум дебела, ама крупна коска, малце накачена килажа и веднаш менува.

На Moni4ka19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Конечно се наканив и од вчера ја започнав-па да видиме. Исто така дома вежбам на орбитрејк по два пати на ден по 10тина минути за почеток да се навикнем а потоа и поинтензивно. Така да држите ми среќа хахах :D па ќе ги споделам резултатите! Инаку вчера цел ден сум на еден чај утрото, макарони за ручек со едно парче сирење и вечерав супа од зеленчук. :angel: Од денеска ќе се обидам да пијам и преемногу вода и да се надеваме ќе се исплати. А да напоменам дека имам да изгубам барем 6-7 кг до крај на јуни. :!: Може и повеќе! :D :D

5. kitty.lover

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    1 недела, -2 кг.
    ЈЕ ЈЕ ЈЕ :rock:

На Tanja03 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Moni4ka19

Moni4ka19 Активен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    Од денес стартуваам... :D

7. Daddy.girl

Daddy.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    81
    Денес- прв ден! :rock:

8. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.793
    Допаѓања:
    23.480
    Дефинитивно од утре ја почнувам, морам да ослабам :devil: а со вежбање и јадење бавно оди некако, летово морам да бидам ослабена а не цело лето да слабеам за в зима :^)
    Оваа диета ми гледа како најубава за мене, неможам јас многу да гладувам оваа горе-долу арна е :)

9. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Денес ја почнувам оваа диета, па посакајте ми среќа да успеам. :bow:

10. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    И јас од утре нема веќе школо така да нема оправдувања сега. Женски вие што ја држите, има резултати? Ајде дајте некоја мотивација :D

11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Мене ме интересира колку јадете? Јас сега јадев една чинија макарони со сирење. А претходно изедов 2 кајсии, една праска, јагоди и малку цреши. Во ред ли е тоа? Бидејќи имам слушнато дека не е во ред да се јаде повеќе видови на овошје, па дали треба само едно? Ај ако сака некој што ја држи оваа диета да ми објасни подетално. И макароните без зејтин ли ги варите?

12. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Прв ден денеес .. сега само што ручав, после супата и надвор на трчање. Wish me luck :D

На CharmedGirl и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  13. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Од утре ја почнувам не се трпам со салцево веќе :D

14. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Од утре се наканувам да ја почнам... Колку време да е држам за да ослабам 7 кг отприлика ? И дали после брзо се враќаат килограмите ?

15. kitty.lover

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351

Јас ја држам пепетурке.Оваа ми е трета недела :)
    Па еве денеска конкретно за доручек не пиев чај многу ми беше топло, ама изедов праска и кајсија. Ручек една чинија јуфки со парче сирење. Тестенината само варена на вода без зејтин. А вечерава беше супа од коцка Маги со малку фиде. И многу вода. Денов сум многу мрзлива ,па не вежбав на орбитрејк, а и треба да добијам многу сум надуена :) :D Утре идеме дупла доза, цел час да вртам се од мене да исфрлам. Овошје мислам дека малку си претерала,јас јадам до 2 максимум на оброк. И задобавив на напоменам дека кај 5 ме фати криза и со кафето уште една кајсија изедов.
    Инаку денес ми почнува третата недела и прекрасно се чувствувам. Ослабев 3-4 кг. и се гледа разлика. А не верувам дека лесно ќе се вратат килограмите бидејќи внесуваме се што е потребно и секогаш ќе бидеш најадена. Верувај ;) Кога те фаќа криза одма испиј 2 чаши вода,колку и да не можеш во моментоц, од топлово време одма подобро ќе ти биде и едентуално една овошка конзумирај

Баш ми е мило што ќе имам со кого да се консултирам за диетава.
    Кип гоинг пеперутке :*

На Butterfly15 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    ^А колку килограми имаше пред да ја почниш диетава?

17. leptir1

leptir1 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Ајде здравје Господ од утре можи ќе почнам, ама немам некои многу вишок килограми, можи 2-3, а и онака јадам многу насецкано по 4-5 пати денот по едно залче хехе ама сакам да пробам еднаш диета... :talk:
    Ви посакувам на сите среќа со диетите ;)

18. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Денес успешно поминат ден. Сабајле мусли оти не бев дома па неможев да јадам овошје, за ручек тестенини со сирење и за вечера супа. Испив многу вода и не се осеќам гладна освен навечер ама тоа е вообичаено кај мене :D Единствена мака ми беше огромниот сладолед што ми го купиле дома и едвај се воздржав да не пробам, а што е најстрашно уште има и утре не знам како ќе се воздржам да не јадам :(

19. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Ајде кој е за од утре да ја почнеме диетава? :lol:
    А алкохол може да се пие? :^) :D

20. kitty.lover

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Денеска се мерев, а оваа ми е трета недела, и сум ослабела уште 2кг.
    Значи -4кг. за 17 дена.Задоволна! :)