Сабајлево се мерев и -1 кило за 3 дена плус со прекршоци И изгледа се поднавикнав малку, еве уште не сум гладна а само 1 банана изедов крај 8 часот.
Па исто ти е дали компирот ќе го јадеш варен со вилушка или ќе го испасираш да ти биде пире, се додека во истиот не додадеш други состојки (зачини и сл...)
Абе исто си е, доволно е строга диетава за да се оптеретуваме со такви ситници. Јас си ставам вегета на компирите секогаш.
Па да, јас денеска имам компир печен со јогурт ама додадов и сирење зашто така ќе ме засити до вечер да си немам проблеми и сакам да се најадам
Во секој случај диетата дозволува некои мали отстапувања ама значително го намалува апетитот и дава резултати. Јас на два дена јадам сладолед а кафе пијам благо бидејќи не можам никако да горко, ми се повраќа. И сега ми е трет ден од четвртата недела. Во неделата се мерев (три недели) и -5кг. сум. Имам уште за слабеење и не се гледа премногу голема разлика на мене, но вагата кажува а и во обемот на стомакот сум намалена-ги нема спојлерите како претходно. После еден месец ќе направам мала пауза,сега следуваат одмори, доручекот и ручекот ќе продолжам да ги практикувам а за ручек ќе јадам без леб и во иста нормална количина како претходно. И од средина на август продолжувам уште поинтензивно, до крај на годинава да ја постигнам целта.
Јас вчера бев на гости и не јадев ништо друго оствен малку од шопската салата (иако имав овошје за вечера). А тортата ладнокрвно ја одбив За ова не знам што да ти кажам...Тие се прават со зејтин, а во цела диета ние ни капка зејтин не конзумираме.
Јас секој ден си правам по некој прекршок Денес наместо шпагетите со сирење, јас сатвив малку сос со мелено месо Свечено ветувам дека од понеделник ќе бидам паметна без разлика дали ќе продолжам со оваа диета или со некоја друга
Хахахха, значи констатирав одамна(не се лути ). Те читам од кој ја почна диетава и само си кажуваш некој прекршок. Ај барем признаваш и ветуваш ќе се корегираш, можеше да биде случај да не признаваш и да се чудиш зашто не одат килограмите Срцка си бе ем-че двојче
Абе срцка јас имав само 2 кила за слабеење затоа се опуштам вака, не се брзам Ама да си признаам и тешка ми беше диетата, едвај и со прекршоци ги издржав првите неколку дена, ама денес ми е полесно Јас всушност и не сум баш за диета, треба само да вежбам редовно(а никако да почнам и да издржам подолг период ), ама ај мерак ми беше да стинам до тие 58 килограми, да си имам петче на почетокот
Ај да си го пријавам и денешниот прекршок Мала филетка без леб И сабајле на работа пиев овошен сок, наместо овошје Е не можам јас без прекршоци, тоа е, битно многу помалку јадам од претходно, тоа ме теши. Поарно диета со прекршоци мали отколку да трескам ко луда, леб по 4-5 кришки дневно Море ама си се утешив
Денеска не си единствена Две кугли од лешник и страчатела од најубавата слаткарница во градов се најдоја кај мене во уста...сосема случајно * *
А за недела и 3 дена колку се слабее?? Тамам ослабев и сега покачив малку,а за 10 дена на одмор идам.
Јас за една недела ослабев 2 кг. Со диетава и малку физичка активност, накај 3 кг. ќе ослабеш за тој период.
А за недела и 3 дена колку се слабее?? Тамам ослабев и сега покачив малку,а за 10 дена на одмор идам.[/quote] Јас за една недела ослабев 2 кг. Со диетава и малку физичка активност, накај 3 кг. ќе ослабеш за тој период.[/quote] А неможе барем 5 кг до огромна физичка активност?? Бидејки накачив 5 кг!!