Еве линк од една седумдневна диета што ја најдов на интернет. Велат за недела дена се слабеело околу 4 кг. Што мислите вие за диетава? http://www.mojrecept.net/brzadijeta/dij ... vna_dijeta А еве и една седумдневна сто се повторува уште еднаш, а демек за 14 дена се губеле до 9 кг и пак ќе сме останеле здрави. Еве линк http://www.dijetadijete.com/2011/02/dijeta-9-kg.html
Да, успешна е и не е тешка. ама јас само 4 дена држев и се некој работи се планираат кои ме натераја да прекинам А и немам силна мотивација изгледа ама успешна е. Ако можеш- држи ја. не си многу гладна, третиот ден може повеќе да ти се јаде, ама се преживува
Јас ја држев една недела и ослабев 4кг, потоа ја прекинав за да не е многу наеднаш Јадев потоа само ручек си поткаснував и благо ослабев уште 1кг, значи ништо не ми се врати само намалував. Бидејќи сум задоволна, од понеделник почнувам пак ама строго по пишаното па можеби уште повеќе ќе ослабам И да, да напоменам додека ја држев диетата не одев точно според правилата, пишуваше компир јас два(а верувај дека два ми се сега мноооогу), едно јајце јас две, од виталиа благо си јадов и пак ослабев диетата е супер....
fala za odgovorot inache stvarno e super dietava za eden den 500 grama super e dietava i jas ne se pridruzuvam bash tochno zsh jadam blago mnogu a ne doruchkuvam taka da mnogu e dobra
Феминки ве молам тие што веке сте ја држеле диетава и сте задовлни ако може кратко објаснување што почесто доручкувавте и во која количина , а исто и за супата колку и каква супа мислам од обичните купечките или некоја посебна, ви благодарам
Јас не доручкував ништо зошто станував касно и ручек ми се фаќаше види прочитај и погоре имав напишано дека не ја држев строго туку си додавав нешто А супа јадев и по 2чинии, еднаш дури јадов и со месо и пак ослабев ако те интересира уште нешто прашај
Јас не доручкував ништо зошто станував касно и ручек ми се фаќаше види прочитај и погоре имав напишано дека не ја држев строго туку си додавав нешто А супа јадев и по 2чинии, еднаш дури јадов и со месо и пак ослабев ако те интересира уште нешто прашај Фала ариана , мене вечерата ми е проблем па затоа си прашав , планирам од понеделник па ако има нешто ке си праша,
епа освен супа касниси и нешто овошје, зеленчук немој да гладуваш, полошо од тоа нема! Пиј чаеви јас зелениот го пиев и дури и од него бев сита немој да се ограничуваш, почни постепено да намалуваш на јадењето зошто одеднаш е лошо многу!! ајде од понеделник заедно ќе се дружиме и јас почнувам, демек ќе почнев оваа недела ама пици едно друго и отидов :/ хихи и да, да напоменам дека ГРАМ не ставив повеќе на мене, килажата ми остана иста како од после диетата
епа освен супа касниси и нешто овошје, зеленчук немој да гладуваш, полошо од тоа нема! Пиј чаеви јас зелениот го пиев и дури и од него бев сита немој да се ограничуваш, почни постепено да намалуваш на јадењето зошто одеднаш е лошо многу!! ајде од понеделник заедно ќе се дружиме и јас почнувам, демек ќе почнев оваа недела ама пици едно друго и отидов :/ хихи и да, да напоменам дека ГРАМ не ставив повеќе на мене, килажата ми остана иста како од после диетата Супеер ке си се дружиме , не да ми е скиснато од диети ама шо да се праи иначе отидов јабана , и затоа те прашав дека во една диета не смеиш ова навечер у друга сосем друго и више аман , затоа вака да си знам тука како е и нека ни е среќно од понеделник
која диета ...овде во темава има 2 правта или втората [/quote] првата ја држев, и сега повторно ја држам и е ефикасна многу
Арианче како иде...Јас само што ручав макарони со урда и маслинки и малце јогурт,а вечер ќе си пијам супа од таа вегетеаријанската...Планирам да ја држам 2 недели...ми требаат едно 8 кг..па ќе видиме.Ти колку ослабна до сега?
Ја видов диетата..оваа првата и не ми изгледа многу тешка..баш ми одговара..би требало понатаму да ја пробам..бидејќи сега сум на др диета.. Но сакав само да прашам..дали се дозволува алкохол за време на диетата?
Па диетава не ми излгеда тешка да видам со ун диета 1 месец до април што ќе бидне ако нема ништо резултат идиме на оваа
1 dieta bas zvuci dobro, ovaa 2 e mn slicna na taa sto ja imam probano nekolku pati,samo 1 pat imase rezultati.no od tie porttokalite mi se losi veke. ke se probam so 1.alhohol a i sol vo nitu edna dieta ne se preporacuva t.e. ZABRANETO E. kolicinski ne e opisana dobro kolku salata , kolkava porcija makaroni i kakov vid. no predpostavuvam da ne e obilna.stom ovosje e dozvoleno, sok od ceden limon ne zasladen.najdobro ovosje za dieta sekade pisuva deka se citrusovite. i za kraj da spodelam nesto za slabeenjeto sto neodamna go procitav vo kniga za recepti od bilki. 30 min pred dorucek se pie edna sholja zovriena voda (kako za pravenje caj) se stava pola supena lazica med i kanela vo prav (otprilika) poklopuvate sojlata i ostavete da stoi taka 10 min. posle piete. istoto se pravi navecer pred da legnuvate okolu 30 min otprilika. kanelata e mn zdrava za imunitetot.pa mislam deka moze da e odlicna kombinacija so nekoja dieta. I ZADOLZITELNO BIDETE FIZICKI AKTIVNI. USPEH NA SITE
Да ви кажам една диета навистина ефикасна. Другарка ми за 3 месеци ослабе 20 килограми. За доручек една чаша јогурт, во јогуртот се става едно лажиче кокос, се меша и се остава 10 мин да се омекне кокосот, после се пие. За ручек што сакаш, само со една кришка леб и за вечера овошје што не е многу калорично. Дава ефект а не е воопшто тешка
Да не мислиш цимет случајно? наместо канела!? seedno kanela-cimet toa si e isto..... probajte mislam deka deluva, i kazav na edna prijatelka koja sakase ocajno da simne nekolku kg,pa i podeluva.jas licno imam probano,no voopsto ne sum odgovorna,cesto zaboravam ke se setam otkako ke si go ispijam kafeto na sabajle. i uste e dno zabelezav od vasite komentari devojki. site nie koga sakame da zapocneme dieta velime ''od ponedelnik, od sledniot mesec'' koga seriozno planirame da drzime dieta nema toa''od ponedelnik'', ami vednas od sledniot den....prasanje e na silna volja,i kombinacijata so fizicka aktivnost.koja i da ja drzime samo togas ke ima uspeh
Веќе поминав една недела од диетава ,сабајлево се мерев вагата покажува -2,4 кг. Планирам усте една недела да ја држам диетава ,ми требаат барем уште -3 кг.