Може ли некој да ми каже од диетиве што ги држевте дали назад ви се вратија килограмите. Однапред благодарам
да прашам после колку време ви се вратија килограмите и дали двојно или само на килажата на која бевте ? Однапред благодарам
Јас не држев диета едноставно сама ослабнав извишив во пубертетот тоа така одии ,имав мн голема самодоверба ,дека се ми чини од облекаа (и така беше),а и со јадењето почнав да јадам демек еве ослабев ништо не ми бидува ова ќе јадам она ќе јадам се здебелив 15 кила..не можам да ги симнам сеа никако,значи не треба диети само здрава исхрана многу зеленчук, овошје, вода течни јадења,и вежбање, благо и леб никако...и тоа имам да кажам за еден месец или помалце зависи од вашиот организам ќе имате убаво тело..
да почнав денес втор ден ја имам држено и предходно ако добро памтам првата недела -3,5 кг после одма втора терав -1,5 вкупно -5 кг за две недели сега ке се мерам после 7 ден пробај ја не е тешка
Да јсс ја почнав денес само сакав да прашам дали измеѓу оброцитр нешто можеш да земеш доколку осетиш глад? Пр.една овошка или краставица? Или и тоа би ср сметало како оброк? Ајде среќно па после 7миот ден пиши дали има резултат кај тебе
Јас од утре почнувам со диетава, имам две недели до одмор и сакам да ослабам барем 5 килца се надевам ќе успеам ... Има некој што моментално ја држи???
Здраво девојки, од утре сакам да ја почнам диетава и сакам да ве прашам дали во макароните може да додадам малку кечап?